reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Luckymama bardzo wspolczuje tych problemow z oczkiem
kurde mam nadzieje ze bedzie git
Ualuj mala krolewne
Twoja corcia i Roni jakby sie zmowily ze razem czarne jak siostry, slicznotki

reklama
Lucky nie pisz takich postow bo mi szwy popekaja
Z Lucjana nie moge poprostu :-D a miekkie pantofle to nie kapcie? :eek:
no chcialam ladnie nazwac co by nie bylo ze wuligarna dziewucha z prowincji ze mnie ;-)

u nas Jasiek nie wychodzi z lozka (tez mamy petrowe) czasem jak sie zle czuje i chce spac z nami to prowadzi ktores za reke do naszej sypialni , ale jak tak "poprosi" to zwykle moze zostac z nami, jakos tego nie naduzywa
jak sie dobrze czuje to po kapieli sami biegnie do pokoju, odkrywa kolderke i kledzie sie spac
za to ostatnio podczas choroby nauzyl sie piszczec
oj jak to nerwuje :wściekła/y:

Oj Lucky biedactwo...
współczuję i mooooocno przytulam
fajnie ze Lil sie cieszy:tak:

okulary, jak byłam dzieckiem, nosiłam +5... więc było z czego schodzić:-)

coneco git, ino trzeba koło przednie co jakis czas do-przykrecac:-D

Nieistotku dzięki wielkie. Faktycznie straszniuchno miło, łoj:-)

Roniak no bo łone som jak siostry (ciuchy mamy i córcie te same, wokół Ci sami ludzie, no i wogóle jakoś tak całkiem jakoś rodzinnością zawiewa), a szwy hmmm, może nie czytaj:-p:-D

Kate oj było:szok: Aż nie wierzę:-D Ściskam kochana:-)

Jak zobaczylam foto Blanki to pomyslalam ze one sie chyba w brzuchach od Was we krwi sympatii do siebie naczerpaly i dlatego postanowily identycznie wygladac, bo wczesniej wyobrazalam sobie tylko i wylacznie Blanke bialą jak Jasia i jej wlosy to szok :) wiec to musi byc zmowa siostr :)

hehe Lucky, komplementa dostalysmy
super fajnego komplementa :-D
tez mysle ze sa podobne :tak: i to bardzo
tez sie zdziwilam ze ona czarnulka, szczegolnie ze Jasiek jest jak albinos
pierwsze co mi Marek powiedzial jak ja zobaczyl to ze ma czarne wloski jak chcialam

a moze lepiej jak szwy mi poleca? boje sie sciagania :eek:

Nie bój sie łosiu, to wcale nie boli. Serio. Przeżyłaś mega zatwardzenie przeżyjesz i to:-D
A potem mega ulga:-)
Ano fajnego komplementa. I ja też miałam nadzieje że Lula będzie czarniuchna:-)

Nieistotna sympatii mega ilości:tak::-D

No śliczności obie są:tak:
jak się spotkacie, to koniecznie zróbcie foty razem:-)

Roni boli sciaganie, ale można przezyć;-)
gorzej ze swędzeniem:eek:
ja przy Asi miałam, przy Natalce nie /uffffffffff/
a napisz jakie wrażenia CC a SN?

Lucky bo mamy kotka małego, 7 tyg.
Natala go baaaaaardzo kocha i mu to okazuje czasem zbyt intensywnie:-p
z tym, ze kotka do niej łazi, wiec chyba jest OK:cool2:

reklama
Kate uwielbiam milosci dzieciakow. Takie strasznie pierwotne uczucia:-D:-D:-D A jak się z Ania zobaczymy to pewnie z 6 tygodni minie;-):-)

Do góry