reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Się melduję:-)

co do astygmatyzmu... moja mama miała i nie "leczyła"... obecnie jest jednooczna:eek: a to jedno oko ledwo, ledwo...
Asia nosi okulary, bo też ma wadę
bez nich nie widzi dobrze i boli ją głowa
ja każę jej nosić /sama miałąm wadę i obecnie nie mam, 8 lat nosiłam okulary/
no, ale każdy robi, jak uważa

Biedna Marianka...

Skarbówka - 90 dni na wypłatę kasy :(

STO LAT dla DARKA:-D

kate poka Asie w okularkach
no i gratulacje gabinetu!

nona buziole dla malutkiej
co za ścierwa! ciepło a dzieci chorują:wściekła/y:

ROni oby Ci się trafił dobry model
a jaki kolorek?

ja pierdziele z ta skarbowka :angry:

Sara, pytalam miliony ludzi wszedzie gdzie to mozliwe i wszyscy zadowoleni, ja mam pare rzeczy z coneco i tez sa dobre, wic mam nadzieje ze za ta cene troche pojezdzi
kolor czerwony

jak slysze o chorobach to mnie trzesie
zdrowa zycze

Kurde, Nat w miejscu szczepienia (ponad tydzień temu) ma na nóżce pod skóra wyczuwalną sporą gulke. Ki czort??:confused:

Dita po szczepieniach tak się czasem robi
jak się nie będzie paprało to raczej nic się nie dzieje!

idę usypiać koszmarka:cool:
podły dzisiaj na maksa
przed momentem leciał z pilotem i telefonem T. do łazienki i co??
pilot (całe szczęście, że nie telefon) wykąpał się w kibelku:eek:

he he sara sorki ale sie troche usmialam z inwencji Mapeta:-p

moje wreszcie spia

byly mega marudy dzis

i od goraca i od chorob

masakra z tymi chorobami, u mnie juz obie zaglutowane no i hanka ta wysypka, jest coraz gorzej:dry:

moze w piatek uda sie do dermatologa dostac, bo oczywiscie sezon urlopowy i wszyscy powyjezdzali:wściekła/y:

a wiecie jak sie zdziwilam co do skarbowego urzedu

ja sie rozliczma razem z T, ale glownym osobnikiem w PIcie jestem ja, a zwrot kasy przyszedl na konto T
no co za sprawiedliwosc, maja przeciez moj numer konta i to dwa, a tu taka akcja

wlasciwie to nic sie nie stalo, ale dziwne jakies to dla mnie

reklama
atol a może podaj jej zyrtec albo coś tego typu i zobacz może zejdzie??
ja też się śmiałam ale jak słyszałam plusk wody a teraz musze wstawać, żeby TV przelączyć:dry:
dziwnie z tą skarbówką:confused:

Do góry