reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe akuku
oczywiscie jestem
dalej ze skurczami i wizytami w wc ale noc przespalam w miare spokojnie...
jutro jade do spitala na kontrole, zobaczymy co wymysla...

Atol, i bylam ale odeslali mnie do domu bo mialam rozwarcie, zgladzona szyjke, gotowa do porodu i do tego czwartku "mialam szanse" urodzic
chyba swojej szansy nie wykozystam wiec jutro kolejna wizyta
tyle ze teraz juz pewnie mnie zzostawia na patologii bo mloda tydzien temu wazyla okolo 4200, biorac pod uwage ze lekarz stwierdzil ze aparat na izbie przyjec potrafi sie pomylic pol kilo to mam niezlego kloca...

Pingwinek, nazwij Blanka ;-)
ja po cichu licze ze wyskoczy czarna glowa ktora Blanka nie zostanie...

Roni optymistka! :-D
Blanka tez mi sie podoba bardzo, musze mezowi powiedziec. Pewnie zaraz mi powie że kojazy mu sie z bajka o owcy Blance :-D:-D:-D

I ja siemelduje

Przeprowadzka rozpoczeta...nawet niezle idzie bo M planuje juz dzis spanko na nowej.

Pyza cos mi w nocy goraczkowala 39.4:szok: majaczyla. Potem jak temp troche spadla to w kolko graniaste sie na lozku bawila. A teraz spi jeszcze bidulek.

Kate niech Nat poki co smiga w spodniach...przywieziesz jak bedzecie sie do nas wybierac;-)

Chyba nie dam rady Was nadrobic wiec jakies streszczonko poprosze.

Roni Blanka sliczne imie. No i niech wreszcie wyjdzie:tak:
Kasia Maciek tez chociaz z moim bylym mi sie kojarzy;-)

Ja swoja druga core ...jesli mi sie trafi chcialabym nazwac Mia ale chyba M sie nie zgodzi.

Ja miałam być Blanka :happy2:

Pingwinek dla ciebie - najwięcej imion co znalazłam

Roni, ty to jesteś aparatka :-D "Nie rodzę, nie mam jak dojechać" :-D:-D:-D
W ogóle na co oni czekają, przecież to cesarka, czekają aż łeb wyjdzie?? Jak szyjka zgładzona i skurcze to mogliby spokojnie już działać przeca... ech

U mnie za to walka z ZOZem. Po prostu opadły mi ręce. Robię obciążenie glukozą już dwa tygodnie - bo mi nie chcieli zrobić bez skierowania. Czemu? Bo mogę znienacka umrzeć, a co gorsza moje dziecko też :oo2:, no ręce opadają. Nie można na własną odpowiedzialność umrzeć, pani z ZOZu zdecyduje kiedy :szok::-D Przyniosłam dziś jakiegoś kwita, to się nie spodobało bo było na kartce a nie na druczku. Jak po 15 min latania po kierownikach laboratorium jednak się okazalo ze podpis lekarza jest wazniejszy niz forma zadrukowania to byl problem bo nie chcialam powiedziec z jakiej przychodni to lekarz (z żadnej?). Jakas tępota normalnie przez te upały czy co? W końcu pani jednak łaskawie pozwoliła mi zrobić badanie za 6 zł :oo: Jakoś mimo gróźb nie mam trwałych ubytków na zdrowiu i życiu hehe. Oczywiście pani się też nie podobało, że mam 50g a nie 75g, ale to był wątek poboczny...

Roni jak tam?? Sytuacja opanowana??
Maja gratki chaupki ;)
Kasia no niezle z ta glukoza, jednak glupota ludzka nie zna granic...
A tak w ogole ostatnio z J bylismy blisko postarania sie ;) o druga dzidzie, przynajmniej sprobowania ale sie opanowalam na czas ;) musimy poczekac az sie w chatce urzadzimy :) a tak juz bym chciala...

hehe u mnie bez zmian
Kasia, cekaja na to samo co pani z ZOZu ;-)
a tak powanie to ostatnie skurce sprzed tygodnia nie byly na tyle silne co by ciac (podobno)
ale dzis moge rodzic, mam jak dojechac hehe
chociaz najlepiej bylo by mi rodzic jutro bo moj adoptowany lekarz ma dyzur :sorry:
wiec rodze jutro ;-)

reklama
heloł:-D
no to się witam już na stałe
jesteśmy w Świnujściu od wczoraj
komputer wrócił z gwarancji i jest gites:-D

Roni Ty to jesteś Agentka:cool2:uwielbiam Cię
KICIA jak na wakacjach było?
Lucky co u CIebie?
Sugar pewnie pupsko na plaży grzeje
Maju gratulacjie mieszkanka!
kate_less jak tam w pracy?
Pati cieszę się że chłopaki ok. Dzięki za newsa z tym sinupretem
Kasia_z współczuje dolegliwości ale to już bliżej niż dalej
Nieistotna juak Filipek?
kinga co to za zabieg? i jak poszło?
kasu buzi buzi dla Was
Dita kondolencje zapie... w pracy. Jak tam Ala bez szkoły? Nat pewnie zachywcona, że ma całe dnie siore u boku? jaką kiecke masz na wesele?

więcej nie pamiętam ale jak coś nadrobie;-)
GRATULUJE wszystkim bez smoczkowym i bez pieluchowym!

Do góry