reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Helou
Dita a Tobie pory dnia sie nie pomylily????;-)
Maja ucaluj M od nas! A jesli chodzi o syrop, ja bym podala 5 ml. Ja tyle daje ambroksolu malej, bo kaszelek meczy. Ja zreszta mam taki kaszel, ze masakra. Suchy na maksa.
A ja dzis bylam na spotkaniu z panem od funduszy unijnych. Jak dobrze pojdzie, i zakwalifikowana do projektu to dostane kaske na rozpoczecie dzialalnosci i jeszcze na rok na oplacanie zusu. Tylko teraz musze zaczac robic biznesplan i takie tam. Ogolnie moze bedzie tak, ze nie zainwestuje praktycznie nic lub bardzo malo.
Nakrecilam sie jak lysy na czapke.
kasu gratulacje z pracy.

reklama
dziewczyny wlasnie sie dostalam na foruym, ale pojawila sie dziwna sprawa u mnie, dostlam sie tylko dlatego ze weszlam w historiie i wybralam odwiedzana strone forum, ale jak probowalam wejsc przez www.babyboom.pl klikajac na forum to pojawialo mi sie okono do logowania ale nie na stronie forum tylko na tej glownej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyslalam screena do kate jak jeszcze nie wiedzialam jak sie tutaj dostac, bo wpisujac moj login i haslo do pojawiajacego sie okna niestey nie moglam sie dostac, czy komus z was tez sie takie okno pokazuje?? dziwna sprawa...

dobijalam sie tak tu dzisiaj bo mi strasznie zle, zle dni mamy z J zero porozumienia, nawet nie chce mi sie wysilac zeby to porozumienie nawiazac, poszedl sobie gdzies bo tak mu wygodniej... o nie tym razem pierwsza na pewno nie przyjde do niego :(

huehue - Agaton - faktycznie przez główną babyboom nie da się wejść:confused:
Ja mam po prostu link do naszego forum - o taki Dzieci urodzone w grudniu 2006 - Forum BabyBoom
I nie bawię się we wchodzenie przez główną czy jakieś bardzo zawodne subskrybowane wątków (nie raz juz dziewczyny przez durne subskrybowanie odkrywały nowe wątki po kilku miesiącach,hehe, bo ,,się nie dodało" albo ,,sie wywaliło":-))
Po prostu mam wpisane w ulubione nasze grudniowe forum i fine, ;-):tak:

nonek - ano popierdzieliły mi sie pory, hehe, a na serio to po prostu zawsze sie tak witałam, a teraz nie mam kuźwa jak do was włazić rano.....

Oglądamy sobie po raz chyba piąty transormersów, żłopie taterkę i mam wszystko w tyle;-):cool2: Szkoda tylko że jutro znowu praca:baffled:

Cos widac im sie znow pie rdzieli. Ja wchodze tez przez Ulubione i fine.
Agaton znow sie cos niedobrego dzieje? Wspolczuje Ci bardzo.
Dita przecie dobrze wiem kochana, zes zapracowana bidula.
Jezu, czuje smak stanu zapalnego w ustach, zaraz polopiryna i do wyra.
Zachcialo mi sie jeszcze przed chwila przekopywac pol ogrodu, zeby zasiac w koncu trawe. Pewnie sobie jeszcze doprawilam chorubsko.

Nona dzieki ...juz wycalowalam M od Was. Wlasnei z piwka wrocilismy. Fajowo bylo...jak na randce po latach hehhe.

Lecimy spac ... a moze nie tylko spac heheh
BUziaki dla Was wszystkich.

hej kobitki:-D
cos sie nie wyslapalam:baffled: Bruniowi pic sie chcialo w nocy,wypli pol litra wody mineralnej i dwa razy musialam o przebierac bo przesiusial pampka...
teraz zjada chlebek z miodkiem na sniadanko a ja sacze kawusie:happy:
Nonek dzieki za gratki:tak:
a praca nic specjalnego, recepcja w hotelu- odbieranie telefonow, obslua gosci, rezerwacja pokoji itp
Kamila rozmiem cie,jak Brunio ma taki dzien ze na mnie wisi to tez mam dosyc, ale na szczescie nieczesto sie to zdaza, a odkad chodzi do przedszkola to chyba obydwoje 'wisimy' na sobie:laugh2:
Agaton szkoada... co ja z moim 'polmozgiem' przechodzilam...

No jak zawsze ruch jak w ulu ;-).
Ja oporzadzilam caly teren przed domem, zasialam trawsko i moze sie wreszcie doczekam trawnika, hue hue.
Pogoda sie pierdzieli cholender. dziewczynki jak zawsze pelne energii.
Zaraz odwioza mnie do Tworek.
Do wieczora kobitki, mam nadzieje, ze ktos tu bedzie?

reklama
agaton u mnie bylo to samo w ogole nie moglam sie dostac na bb, syf

a teraz z kolei nie mam czasu zeby czytac wsio:baffled:

ciezkie dni sa w kazdym zwiazku, wazne zeby obu stronom zalezalo

Do góry