reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Helou

Pingwinek to bedziesz miala jak ja, Dita i Kate dwie dziewuszki. Bedzie wesolo;-).

no a ja to co:dry:;-):-p

kasia faktycznie ze zlobem super, kurcze szkoda ze u nas nie ma szans ani na zlobek ani na przedszkole:baffled::dry:

meczace jest to organizowanie opieki, chociaz wiem ze mam o wiele latwiej bo moja praca ktora moge ustawiam prawie jak chce plus prac T w systemie ciaglym, plus ciocie i dziadkowie i jakos leci:blink:

ale te codzienne spacery echhhh, a mam jakos tak zakodowane ze musza wyjsc przynajmniej raz dziennie na spacer:sorry2:

reklama
u mnie jak nie wyjdzie dwa razy to mam rentgen w szafkach, wszystkie ciuchy z szaf w kuchni, a z kuchennych rozsypane kasze i wytłuczone szklanki. Więc mam spracero-motywację :-D:-D

jak jak atol jak raz dziennie nie wyjde to jestem chora

dzisiaj mieliśmy piknik rodzinny w przedszkolu które mamy za oknem
poszliśmy troche z Mapetem
szlał jak opętany!

Kasia_z super, że taki żlobkowy chłopak!!
nona gratki!! ja niestety jedne w plecy ale z własnej winy
kasu ciepły chlebek mniammm.....w moim rodzinnym mieście jem jak mam tylko okazje
maja i co tą przeprowadzką??
cosmo wrzuć foto tu gdzieś
Sugar Ja bym chyba ze strachu o padre lotniska obdzwoniła;-)

No ja mam sesje do przodu! egzamin na 3,5 zdalam. 11 czerwca obrona, 25 egzamin praktyczny i to jest koniec mojej edukacji! Hurraaaa!!!!!

atol przepraszam! :sorry2::sorry2::sorry2:

nonek gratulacjony:-)

no nie zapominac tu o mnie he he;-)

jestem jakas mega padnieta dzis, nie wiem moze jeszcze sie regeneruje po koncercie:sorry2:

jutro na szkolenie ide:baffled:

Nonek gratki

Sara kurcze stanelo w miejscu. Nasz obecny wlasciciel nie odpisuje na maile i ma wylaczony telefon. Zostawilam mu wiadomosc na sekretarce i czekam. Jak tylko ustale z nim czy mozemy sie wczesniej wyprowadzic to pakujemy graty do auta i ruszamy pelna para. Nowa chatka poki co zarezerwowana, depozyt wplacony ale jak sie nie ma kluczy w rekach to nigdy nic na 100% nie jest pewne. Dlatego sie denerwuje i chcialabym miec to jak najszybciej za soba. Nawet przeprowadzki sie nie boje chce tylko miec pewnosc ze mam sie gdzie przeniesc a nie jak to ostatnio sie w ostatniej chwili okazalo ze w ostatniej chwili cene podniesli albo ktos inny sie wprowadzil zamiast nas.

Chyba sie z tego wszystkiego upije dzis

a u mnie hit dnia to to ze dzis kolezanke z klasy spotkalam i pogratulowala mi ze bede miec druga dzidzie patrzac na brzuch
nie wiem kto mial glupsza mine ja czy ona gdy powiedzialam ze ze ino tak przytylam

codzienie ktos mi mowi ze przytylam
zalamac sie mozna
chociazby za plecami moimi komentowali a nie wprost

ejo hejo

zapiekanke zrobiwszy i zjadlszy poszlismy jeszcze z mlodzieza na plac zabaw :tak: i fajosko jeszcze sie wybyczylismy z godzinke na sloneczku. teraz glony spia, co prawda Masa jeszcze nie okapany :sorry2: grrr, ten zawsze zasnie 5 minut przed tym, jak ma isc sie kapac, heh

ja za to mega zje.bana jestem, normalnie szok.. zaraz ide spac..

nonek
, moje gratulacje!!!

atol
, czarna np tez ma dwie corcie, hehe ;-)

maja
, trzymam kciuki

squo
, odnosnie domu, to fajnie, ze was mama przygarnie :-) zawsze to niemala oszczednosc :tak: (mam szybki zaplon, co ;-) )

a mnie zachwyca Fiolek ostatnio, no taka madrala z niego, ze nie wierze.. i jego stosunek do brata mnie wzrusza, hehe, dzis probowal caly dzien brac go na rece - caly czas musze ich miec na oku :-D normalnie podnosi go tak pod raczki, jak ja ;-) buja go, caluje, daje smoka, czesc, lapie za nozki, przytula.. i jak Maksio spi w swoim lozeczku, to Fiol ciagle do niego lazi, krzyczy 'didia!!!' i daje mu rozne zabawki :sorry2: czym nieodmiennie go wybudza, erghhhhhhhh :sorry2:
fajne gloniki, hehe :-)

a malz powiedzial mi dzis, ze czuje sie troszke pominiety.. nie jako wyrzut czy cos, tak po prostu rzucil w rozmowie, mowiac przy tym, ze to rozumie i ze niedlugo bedzie lepiej..
ale ja faktycznie wieczorami jestem tak padnieta, ze nie mam na nic sily, nawet filmu obejrzec, tylko Maksa karmie i ide spac.. bidul :-( a kocham go ogromnie i czuje, ze on tez mnie kocha bardzo, szczegolnie ostatnio jakos :-p :-)
nic, pozostaje czekac, az dojde do ladu ze soba :-) hehe..

reklama
Do góry