reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
No Maksik sliczny! Nie moge normalnie, jak patrze na takie malutkie zawiniatko to marzy mi sie 3.Ale jak sobie przypomne jaka byla Julka a jaka jest teraz Majerana to dziekuje.
Maniana ma kryzys od kilku dni. Jak tylko oddale sie na metr od niej drze gebe niemilosiernie. Upierdliwosc roku. Normalnie nie poznaje swojego dziecka.
Kate Jula zachwycona, najbardziej chyba zyrafa. Z konikiem sie nie rozstaje. Ja Wam jeszcze raz dziekuje.Jestescie wielcy, naprawde.
To ladny przebieg juz macie razem;-).
U nas nastroje ogolnie jakies malo wesole. Zastanawiam sie jak przezyc do konca m-ca za 100 zeta. Popieprzone banki. A Julka bez butow, ja zreszta tez. Wszystko sie w chalupie konczy. Ech. A jeszcze mam tyle nauki. Ale chyba sie jutro zabiore. Nie mam sily.
Kate ty jestes jutro przedpoludniem w chalupie? Musze koncowki pracy zrobic, pomozesz?
Maniana ma kryzys od kilku dni. Jak tylko oddale sie na metr od niej drze gebe niemilosiernie. Upierdliwosc roku. Normalnie nie poznaje swojego dziecka.
Kate Jula zachwycona, najbardziej chyba zyrafa. Z konikiem sie nie rozstaje. Ja Wam jeszcze raz dziekuje.Jestescie wielcy, naprawde.
To ladny przebieg juz macie razem;-).
U nas nastroje ogolnie jakies malo wesole. Zastanawiam sie jak przezyc do konca m-ca za 100 zeta. Popieprzone banki. A Julka bez butow, ja zreszta tez. Wszystko sie w chalupie konczy. Ech. A jeszcze mam tyle nauki. Ale chyba sie jutro zabiore. Nie mam sily.
Kate ty jestes jutro przedpoludniem w chalupie? Musze koncowki pracy zrobic, pomozesz?
Jestem w chałupie
wysyłaj pracę, nie ma sprawy
co do butów, to nie był Paweł w piwnicy mojej matki i nie wiem co mamy
cieszę się bardzo, że Julii się podobało
w sumie to było świetnie z 5 dzieci
No przebieg mamy niezły:-)
wysyłaj pracę, nie ma sprawy
co do butów, to nie był Paweł w piwnicy mojej matki i nie wiem co mamy
cieszę się bardzo, że Julii się podobało
w sumie to było świetnie z 5 dzieci
No przebieg mamy niezły:-)
reklama
Kolejne Śliczności. Patrycja jak ja ci zazdroszcze ze juz masz go przy sobie. Gratulacje jeszcze raz
Hmmmmm ale to był przypadek Który już dzis kochamy ponad wszytkolucky jestes tu na grudniowkach pierwsza bohaterka, goni Cie czarna ;-)
Ojjjjj zdrówka dla Asi oby dalej nie poszłoHehehe
najpierw praca, potem opalanie się
Asia dzisiaj rzygała i srała w nocy
teraz też się czuje nienajlepiej... co to za gó wno
My ledwo zyjemy po komunii. Ale było superwo. Kolejne kg dodane