reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no właśnie gdzieś tu była czarna 551 :happy:
..... jak matura no i jak Dawidek, pytałam ostatnio jak te guzki...pewnie się wchłoneły i jest ok:tak:

reklama
e, nuda. :cool2:
cos sie tam kreci, ale nie wiem, co i czy to w ogole to.

i strasznie, strasznie sie wk..wilam. az nie moge z nerwow normalnie :-(
moj malz wraca do domu i miauczy, ze sie choojowo czuje, ze ma tego rota, bo juz od rana kilka razy w kiblu i dreszcze, itp..

no choooj by bombki strzelil, nie mial kiedy sie kur.wa rozchorowac..!?? zawsze mi jakis numer wywinie...

i w ogole zla na niego jestem, bo od rana, jak mu napisalam, ze zle sie czuje itepe, ze moze sie juz niedlugo zaczac, cala w nerwach, to stwierdzil 'oka, co ma byc to bedzie, ale poszukaj mi tych materialow na necie, o ktore prosilem wczoraj'.. i kur.wa nic, nawet jednego esemesa z zapytaniem, jak sie czuje!
kur.WA! KU.RWA! KU.RWA!!!

az mi sie kur.wa ryczec chce :-(

z tym rota to go nawet nie wpuszcza na ****.na sale..

mam ochote komus wykur.wic z laczka, przysiegam!!!

moja mama tez w ogole bez nerwow, od rana, odkad jej powiedzialam, ze mi dziwnie, liczac, ze moze przyjedzie zaaferowana itp, stwierdzila, dobra, jestem pod telefonem jakby co. i chooj, tez ma mnie w dupie.

rycze juz jak glupia.

kur.wa, je.bany swiat.

mam nadzieje, ze jednak dzis nie urodze, bo sie chyba powiesze :-( bez D na sali, z takim wk.urwem ogolnym..

i jeszcze ledwo co Filip wyzdrowial.. a mialby pojechac do moich rodzicow, u ktorych moja siostra tez jest, a ona tez ma ******go rota (swoja droga tez choojowo, bo wlasnie zdaje mature z polskiego ustnego.. 39,5st, rzyganie, sranie.. bidulka!)

nie, no ogolnie dola zalapalam jak nie wiem.. :-( :-( :-( i sie na D skupilo, hehe.. :-( :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aenye spoko luz
wala ci juz hormony
mama jak mama , nie spinaj sie a malz jak malz ;-)
moze to zaden rota a ze ci przykro to mu po prostu powiedz i juz
a moze mlodego tesciowie by wzieli??

juz mi wkurw przeszedl, zostala ciagla chec na ryczenie.

nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, takie tam ;-)

hehe. do dupy to wszystko :-(

nadal boli. a mlody w tym bolacym brzuchu sie wierci jak dzikun. moglby sie uspokoic. fak.

Aenye - mam nadzieję że boli już trochę mniej. Trochę pech, co się u was porobiło. Jak to mówi małżonek, biednemu zawsze ch..j w dupę. :dry:
Mam nadizeje, że rota przejdzie, bóle ustąpią w ten czy inny sposób, a rodzinka się do ciebie będzie często odzywać. No i że urodzisz szybciutko i bezboleśnie :tak::happy:

hehe, juz mi troche lepiej ;-)

najbardziej mnie Fiolek wzrusza.. ciagle sie przytula, usmiecha, zachodzi, wtula, wspina na opa.. patrzy mi w oczka, gada cos do mnie, robi aja aja.. taki cudny, kochany maluch.. chyba czuje, co sie swieci..

najgorsze, ze maz przylazl, wyglada jak smierc na choragwi.. zezarl nifuroksazyd i gripex, teraz spi.. kreci go na sranie i rzyganie + dreszcze.. no cudnie, cudnie, ja pindole..

Aenye z tym rotascierwem nawet nie wiesz jak cie rozumiem. My dopiero dochodzimy do siebie. A wy jeszcze bidulki w takiej sytuacji......ale mam nadzieje, ze maksik poczeka az malz wysdrowieje.

A mnia Maniana doprowadza do bialej goraczki, wiecznie jeczy, buczy, medzi, placze. Normalnie nie wiem o co jej kaman. Chyba trojki znow sie odzywaja. Normalnie niech ktos ja ode mnie wezmie bo zaraz zabiora mnie do Tworek.

reklama
Do góry