reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
e, nuda.
cos sie tam kreci, ale nie wiem, co i czy to w ogole to.
i strasznie, strasznie sie wk..wilam. az nie moge z nerwow normalnie :-(
moj malz wraca do domu i miauczy, ze sie choojowo czuje, ze ma tego rota, bo juz od rana kilka razy w kiblu i dreszcze, itp..
no choooj by bombki strzelil, nie mial kiedy sie kur.wa rozchorowac..!?? zawsze mi jakis numer wywinie...
i w ogole zla na niego jestem, bo od rana, jak mu napisalam, ze zle sie czuje itepe, ze moze sie juz niedlugo zaczac, cala w nerwach, to stwierdzil 'oka, co ma byc to bedzie, ale poszukaj mi tych materialow na necie, o ktore prosilem wczoraj'.. i kur.wa nic, nawet jednego esemesa z zapytaniem, jak sie czuje!
kur.WA! KU.RWA! KU.RWA!!!
az mi sie kur.wa ryczec chce :-(
z tym rota to go nawet nie wpuszcza na ****.na sale..
mam ochote komus wykur.wic z laczka, przysiegam!!!
moja mama tez w ogole bez nerwow, od rana, odkad jej powiedzialam, ze mi dziwnie, liczac, ze moze przyjedzie zaaferowana itp, stwierdzila, dobra, jestem pod telefonem jakby co. i chooj, tez ma mnie w dupie.
rycze juz jak glupia.
kur.wa, je.bany swiat.
mam nadzieje, ze jednak dzis nie urodze, bo sie chyba powiesze :-( bez D na sali, z takim wk.urwem ogolnym..
i jeszcze ledwo co Filip wyzdrowial.. a mialby pojechac do moich rodzicow, u ktorych moja siostra tez jest, a ona tez ma ******go rota (swoja droga tez choojowo, bo wlasnie zdaje mature z polskiego ustnego.. 39,5st, rzyganie, sranie.. bidulka!)
nie, no ogolnie dola zalapalam jak nie wiem.. :-( :-( :-( i sie na D skupilo, hehe.. :-(
cos sie tam kreci, ale nie wiem, co i czy to w ogole to.
i strasznie, strasznie sie wk..wilam. az nie moge z nerwow normalnie :-(
moj malz wraca do domu i miauczy, ze sie choojowo czuje, ze ma tego rota, bo juz od rana kilka razy w kiblu i dreszcze, itp..
no choooj by bombki strzelil, nie mial kiedy sie kur.wa rozchorowac..!?? zawsze mi jakis numer wywinie...
i w ogole zla na niego jestem, bo od rana, jak mu napisalam, ze zle sie czuje itepe, ze moze sie juz niedlugo zaczac, cala w nerwach, to stwierdzil 'oka, co ma byc to bedzie, ale poszukaj mi tych materialow na necie, o ktore prosilem wczoraj'.. i kur.wa nic, nawet jednego esemesa z zapytaniem, jak sie czuje!
kur.WA! KU.RWA! KU.RWA!!!
az mi sie kur.wa ryczec chce :-(
z tym rota to go nawet nie wpuszcza na ****.na sale..
mam ochote komus wykur.wic z laczka, przysiegam!!!
moja mama tez w ogole bez nerwow, od rana, odkad jej powiedzialam, ze mi dziwnie, liczac, ze moze przyjedzie zaaferowana itp, stwierdzila, dobra, jestem pod telefonem jakby co. i chooj, tez ma mnie w dupie.
rycze juz jak glupia.
kur.wa, je.bany swiat.
mam nadzieje, ze jednak dzis nie urodze, bo sie chyba powiesze :-( bez D na sali, z takim wk.urwem ogolnym..
i jeszcze ledwo co Filip wyzdrowial.. a mialby pojechac do moich rodzicow, u ktorych moja siostra tez jest, a ona tez ma ******go rota (swoja droga tez choojowo, bo wlasnie zdaje mature z polskiego ustnego.. 39,5st, rzyganie, sranie.. bidulka!)
nie, no ogolnie dola zalapalam jak nie wiem.. :-( :-( :-( i sie na D skupilo, hehe.. :-(
sugarspunsister
matka polka superstar
aenye spoko luz
wala ci juz hormony
mama jak mama , nie spinaj sie a malz jak malz ;-)
moze to zaden rota a ze ci przykro to mu po prostu powiedz i juz
a moze mlodego tesciowie by wzieli??
wala ci juz hormony
mama jak mama , nie spinaj sie a malz jak malz ;-)
moze to zaden rota a ze ci przykro to mu po prostu powiedz i juz
a moze mlodego tesciowie by wzieli??
Ale Agaton nie ma zadnej koncowki ciazy...;-)
No tak to już właśnie jest, jak ktoś nie czyta innych postów poza swoimi
Ja tu wchodzę na neta, a Pati jeszcze nie urodziła, no;-)
luzik kochana, kopnij sobie w coś, albo rzuć czymś w ścianę
..aenye
Mama grudniowa'06
juz mi wkurw przeszedl, zostala ciagla chec na ryczenie.
nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, takie tam ;-)
hehe. do dupy to wszystko :-(
nadal boli. a mlody w tym bolacym brzuchu sie wierci jak dzikun. moglby sie uspokoic. fak.
nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, takie tam ;-)
hehe. do dupy to wszystko :-(
nadal boli. a mlody w tym bolacym brzuchu sie wierci jak dzikun. moglby sie uspokoic. fak.
Aenye - mam nadzieję że boli już trochę mniej. Trochę pech, co się u was porobiło. Jak to mówi małżonek, biednemu zawsze ch..j w dupę.
Mam nadizeje, że rota przejdzie, bóle ustąpią w ten czy inny sposób, a rodzinka się do ciebie będzie często odzywać. No i że urodzisz szybciutko i bezboleśnie
Mam nadizeje, że rota przejdzie, bóle ustąpią w ten czy inny sposób, a rodzinka się do ciebie będzie często odzywać. No i że urodzisz szybciutko i bezboleśnie
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, juz mi troche lepiej ;-)
najbardziej mnie Fiolek wzrusza.. ciagle sie przytula, usmiecha, zachodzi, wtula, wspina na opa.. patrzy mi w oczka, gada cos do mnie, robi aja aja.. taki cudny, kochany maluch.. chyba czuje, co sie swieci..
najgorsze, ze maz przylazl, wyglada jak smierc na choragwi.. zezarl nifuroksazyd i gripex, teraz spi.. kreci go na sranie i rzyganie + dreszcze.. no cudnie, cudnie, ja pindole..
najbardziej mnie Fiolek wzrusza.. ciagle sie przytula, usmiecha, zachodzi, wtula, wspina na opa.. patrzy mi w oczka, gada cos do mnie, robi aja aja.. taki cudny, kochany maluch.. chyba czuje, co sie swieci..
najgorsze, ze maz przylazl, wyglada jak smierc na choragwi.. zezarl nifuroksazyd i gripex, teraz spi.. kreci go na sranie i rzyganie + dreszcze.. no cudnie, cudnie, ja pindole..
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Aenye z tym rotascierwem nawet nie wiesz jak cie rozumiem. My dopiero dochodzimy do siebie. A wy jeszcze bidulki w takiej sytuacji......ale mam nadzieje, ze maksik poczeka az malz wysdrowieje.
A mnia Maniana doprowadza do bialej goraczki, wiecznie jeczy, buczy, medzi, placze. Normalnie nie wiem o co jej kaman. Chyba trojki znow sie odzywaja. Normalnie niech ktos ja ode mnie wezmie bo zaraz zabiora mnie do Tworek.
A mnia Maniana doprowadza do bialej goraczki, wiecznie jeczy, buczy, medzi, placze. Normalnie nie wiem o co jej kaman. Chyba trojki znow sie odzywaja. Normalnie niech ktos ja ode mnie wezmie bo zaraz zabiora mnie do Tworek.
reklama