reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czarna trzymamy kciuki zeby bbylo dobrze
Kinga dobrze ze bylas na badaniach
Aenye gratulacje!
Kasia_z super ze wyniczki dobre :tak:
Nonek ucaluj mala w paluszek

A dla Elutka wszystkiego dobrego na 4 miesiac!!!!

Jestem
Normalnie kiedyś wysiade przez te dzieciary.
Ino wezłałam dziś na prywatnie lekarza bo mała wczoraj wieczorem 39, w nocy o 4 znów miała temperature i dziś popołudniu ponownie a tak nic pozatym. Bałam sie że jeżeli to nic groźnego to w przychodni cos załapie (jak ostatnio) I tak ogólnie stan zdrowia idealny i osłuchowo i gardełko delikatnie wezły powiekszone ale to moze jeszcze po poprzednich chorobach. Lekarz mówi ze moze to być trzy dniówka. Ale że Niki ma zapelenie możliwe ze mała moze załapać ale na dzień dzisiejszy jest SUPER (aby niezapeszyć) Dał mi wrazie co recepte gdyby temp utrzymywała się dłuzen niż 3 dni i gdyby zrobiła sie apetyczna. No nic bedziem czekać.
Przebadał też NIki i gardeło już ma zdrowe tylko ma kaszel a on moze sie utrzymać nawet miesiąć!!!!!!!!!!
To Tyle u moich maluchów. Mozna powiedzieć ze zdrowych (pfu pfu niezapeszam)
A mnie nadal brzucho boli i lece na nospie dobrze ze jutro wizyta.

Spadam mala kapac. Do pozniej

halo melduję się że żyje ... a co to ku wa za życie :-(

dowiedziałam się, że czeka mnie operacja kręgosłupa (nie mam czucia w nogach) po tym zasranym wypadku mam jakąś dziurę czy jeden kij... muszą mnie jakieś śrubałki wkręcić co bym nie musiała w najbliższym czasie śmigać na wózku :dry:

generalnie nic mi się niechce, dół jak madafaka i jeszcze mi w robocie wymyślili w 2 soboty przed Świętami szkolenia cały dzień echhhh szkoda gadać...

buźka dla wszystkich :tak:

oj milka co za syfon:angry:

zdrowka zycze i udanej operacji

jak to nie mas zczucia w nogach? ale chodzisz? sorki za glupie pytania, ale w szoku jestem troche:dry:

Miłka:szok::szok::szok::szok::szok:
jak jak atol w ciężkim szoku jestem normalnie!!!!!!
mada faka
trzymaj się kobieto
nie wiem co powiedziec:huh:

Moje dziecie od 10 minut śpi
nic doda nic ując :(

reklama
moje gnomy jeszcze mnie wkurzają uparcie udowadniając że nie chce im się spać

uoj, Miłka, ale się narobiło... Trzymam kciuki:nerd:

Do góry