reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Dita święta racja :tak::-D Aż się boję co ja w tych probówkach mieszam, dziś chyba już piąta taka akcja pt mój mózg przestał działać :baffled:

reklama
bosz, kasia, ja mam tak samo! normalnie stepilo mnie w tej ciazy jak nic, na szczescie na okraglo :-D tylko co jakis tam czas sie wlacza. ale masakra, zapominam kluczy wyjac z zamka i cala noc (albo dopoki ktos nie przyjdzie) sa od strony klatki.. samochodu nie zamykam.. zapominam, ze cos gdzies wlozylam i sie upieram, ze nie ja.. mnostwo takich glupich sytuacji :szok: z Fiolem nie mialam tak ani razu, a teraz to.. :no:

joasia - jak cie uderzyl, to co ty z nim w tym aucie jeszcze robilas?? prosze cie, ja po jednej takiej akcji wysiadlabym natychmiast!! jest pelno fajnych instruktorow, zmien koniecznie!!!
chociaz moja dobra kolezanka miala taka akcje, ze szok.. instruktor ja wyprowadzil gdzies w las, w jakas lesna droge i zaczal ja dotykac po nodze, udzie.. czaicie??? jakis hostel normalnie.. uciekla wrzeszczac, na szczescie jej nie gonil, fagas glupi.. i autobusem wracala na swoja miescinke, heh..

:-):-):-):-):-)
Odebrałam wyniki - jestem zdrowa jak rydz, nie mam również wirusowych żółtaczek
Jestem szczęśliwa niesamowicie normalnie :-):-):-):-):-)

kasia :-D :-D :-D superrrr! ciesze sie strasznie :-)

nonek, zapomnialam napisac - wspolczucia dla Manieczki :-(

u nas dzisiaj pierwsza krewka. przewrocil sie w pokoju i broda zahaczyl o jakas zabawke i ma teraz takie male auka.. i siniaka na czole do tego. echh, to dziecinstwo jest straszne :-D

No i h.... Laura ma stan podgoraczkowy. Fakt bawi sie szaleje i gdyby nie M nawet bym nie wiedziała ze ma. Kur...... mam dość. Oczywiscie pozarłam sie z M bo fakt on ma racje ze to niczyja wina ale nierozumie ze ja juz mam dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Płakać mi sie chce brakuje mi juz sił normalnie walka z wiatrakami.
Jak sie pozbieram to sie odezwe.

Biedna Majeranka, niech sie szybciutk paluszek goi!
Kasia ciesze sie bardz ze masz dobre wyniki!!
Czarna nie martw sie na zapas, stan podgoraczkowy to jeszcze nie goraczka, moze nie bedzie zle!!

reklama
laski, czy ktoras wie, jak wyjac korek automatyczny z wanny?? taki typu klik-klak (wciskany)?? zapchalo sie nam i nie wiemy, jak wyjac dziadostwo. nosz fak.

Do góry