reklama
Agutku to Twoja mała jak moja. jak tylko robie coś w kuchni zaraz sie plącze i marudzi.
Dita zdrówka dla maluchów.
A mi skrzydła urosły. Tak dla jak przegladałam dziś ofertu mieszkań i normalnie jedno mi wpadło w oko. To jest góra domku osobna klatka schodowa, 4 pokoje + strych też jako pokój. No i opowiadam M jak wrócił ,a on pokaż i powiedział że trzeba przemysleć bo zajebista oferta. Normalnie aż serce mi sie raduje. Narazie napisałam czy oferta aktualna, reszta sie zobaczy. Bo wiadomo żeby kupic najpier to trza sprzedać. I już siedze i marze jakby fajnie było.
Dita zdrówka dla maluchów.
A mi skrzydła urosły. Tak dla jak przegladałam dziś ofertu mieszkań i normalnie jedno mi wpadło w oko. To jest góra domku osobna klatka schodowa, 4 pokoje + strych też jako pokój. No i opowiadam M jak wrócił ,a on pokaż i powiedział że trzeba przemysleć bo zajebista oferta. Normalnie aż serce mi sie raduje. Narazie napisałam czy oferta aktualna, reszta sie zobaczy. Bo wiadomo żeby kupic najpier to trza sprzedać. I już siedze i marze jakby fajnie było.
Jestem na chwilkę
bo koordynuję wsie działania
stan konta to już 404 zł:-)
po prostu potęga Internetu
niesamowite

Dziękuję Wam wszystkim i kazdej z osobna za wsparcie:-) i wyrazy uznania
Czarna - super sprawa!!! marzenia są najfajniejsze
a jak jeszcze da się je zrealizować... miodzio
Ditka - duuuuuuuuuuuuuuuzo zdrówka życzę Wam wszystkim kochane!!!

bo koordynuję wsie działania
stan konta to już 404 zł:-)
po prostu potęga Internetu

niesamowite

Dziękuję Wam wszystkim i kazdej z osobna za wsparcie:-) i wyrazy uznania

Czarna - super sprawa!!! marzenia są najfajniejsze

Ditka - duuuuuuuuuuuuuuuzo zdrówka życzę Wam wszystkim kochane!!!
Ja tylko buziaki przesyłam dla was, bo dziś na maksa nie mam chwili wolnej :O
Kinga, miłego filmu.
Kate, wyrazy podziwu dla ciebie i całej akcji
Ditka, zdrówka dla was!
Czarna, trzymam kciuki za ofertę! Brzmi super
Kinga, miłego filmu.
Kate, wyrazy podziwu dla ciebie i całej akcji

Ditka, zdrówka dla was!
Czarna, trzymam kciuki za ofertę! Brzmi super

N*I*E*D*Z*I*E*K*U*J*E to tak aby niezapeszyć
Dita co do Laury pfu pfu pfu jest zajebiscie. Na kontroli nie byłam bo lekarz nie kazał. ale tak wczoraj skończyłam inhalacje. Kaszel=0, katar=0 i ogólnie git. Ale pfu pfu aby niewywołać wilka z lasu

Dita co do Laury pfu pfu pfu jest zajebiscie. Na kontroli nie byłam bo lekarz nie kazał. ale tak wczoraj skończyłam inhalacje. Kaszel=0, katar=0 i ogólnie git. Ale pfu pfu aby niewywołać wilka z lasu

reklama
K
Kinga85
Gość
czarna ja również trzymam kciuki
U nas już spokój.. synulek śpi od 2h a ja przy lapie non stop i mąż też z tym że on pracuje a ja buszyje na forach itd..
Ciesze sie że jest weekend i że mam męża w domu dla siebie
Filip na pewno też lubi weekendy kiedy rano sie budzi idzie do duzego pokoju atam tatus w łożku
potem jemy razem sniadanie itd lubię to na maksa
można by powiedziec że w weekendy jestem najszczęśliwsza
Miłego wieczoru dziewczyny i spokojnej nocy.
U nas już spokój.. synulek śpi od 2h a ja przy lapie non stop i mąż też z tym że on pracuje a ja buszyje na forach itd..
Ciesze sie że jest weekend i że mam męża w domu dla siebie
Miłego wieczoru dziewczyny i spokojnej nocy.