reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam przed południowo:))
Dziś znacznie lepiej zarówno z Laurunią jak i ze mną:cool2:. Wczoraj pogadałam z moją malutka fasoleczką poprzepraszałam ją i takie tam. Jest fajnie.

reklama
Nieistotna-ja mam ostatnio tak caly czas ze raz@ jest a w nastepnym cyklu jej nie ma i tez mam stresa z tego powodu.Ale lekarz zmienil mi piguly na inne i mam nadzieje ze bedzie juz
normalnie.Moze tez powinnas zmienic na inne?

Czarna-ja tez mialam taka historie ze zdjeciem rtg ze jeden lekarz stwierdzil ze nic nie ma a inny jak to zobaczyl to powiedzial ze jest zapalenie pluc:szok:

część kobitki
widzę że znowu jakaś fala złych fluidków.... ach niestety jak nie urok to.......przemarsz wojska... ale będzie dobrze no bo co ........przecież musi:confused::tak:
czarna widzę że przeprosiłaś się z fasolką:tak:, no to super... ale powiedz jak Nikola odebrała tą wiadomość o ciąży

Agutku Nikolka że dostała szoku to mało powiedziane. Powiedziałam jej w drodze na zakupy aby zmniejszyć jej reakcje, ale nie udało się. Na tą wiadomość staneła i głosno powiedziała JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!! wszyscy dookoła wiedzieli:))

Kate jeszcze raz dzięki:))

i dzień zleciał.... wieczór już praktycznie.
Umówiłam sie dziś na wyjscie z kumpelą aby sie nieco odchamić a co:cool2:
dobrze mi zrobi.
Miłego wieczorku życzę!:happy2:

reklama
czarna no fajnie zareagowała:happy2:, a jak na dzień dzisiejszy szok minąłi jest ok, ......czy może jakiś bunt nastolatki:-(

Do góry