reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aha - atol - dziękuję za radę:tak::tak::tak:, orofar faktycznie mi znieczula to gardło, inaczej chyba nie dałabym razy, jezuuu,, kiedy nie to cholerstwo puści????????:-:)-:)-(

reklama
nieistotna - zależy jakie to piguły, bo jak brałam jednoskładnikowe (cerazette) to brak kompletny @ to była norma. Dwuskładnikowe niby nie powinny tak rozregulować cyklu, ale wiem,że to też możliwe. W ogóle każda ingerencja hormonalna może popieprzyć cykl i to jest norma.

Ja wczoraj rano na pogotowiu byłam ,dostałam antybiotyk i grzecznie go zażywam. I nie widzę poprawy jak na razie:-(

Ditka ja ci mowie, plucz sobie azulanem. To naprawde pomaga. Orofar tez jest git. Niestety angina jest wredna na maksa i potrafi dlugo trzymac. I ty mi sie do W-wy nie wybieraj! Wiesz, ze angina jest bardzo grozna i moze sie skonczyc jakimis problemami z sercem! Malo masz problemow? Nie lekcewaz tego. Tato mojej znajomej musial miec przeszczep serca po "przeziebionej" i przechodzonej anginie. Wiec naprawde blagam nie lekcewaz tego. Szczegolnie, ze pogoda wredna.
Czarna strasznie ci wspolczuje. Pamietaj, wszystko sie powoli ulozy. Jeszcze kilka dni i wszystkie bedziecie zdrowe. A babelek da sobie na razie rade, bez wzdychania och i ach. Jeszcze bedziesz miala czas sie nim nacieszyc. Na razie dziewczynki sa najwazniejsze i oczywiscie twoje zdrowie.
Kinga spokojnie. Nie mozesz az tak strasznie zajsc w ciaze, bo mozesz sie zablokowac. Zostaw rzecz naturze. Wierz mi. Wyluzujesz sie a juz niedlugo pojawi sie podwojna kreska na tescie. Bedzie git.
Nieistotna to normalne jest przy tabsach. Takie pojedyncze plamienia w trakcie, a czasem zanik @ w danym cyklu.

A mnie pogoda za oknem nastraja depresyjnie. Swira dostaje juz w tym pokoiku, dziewczyny zeszta tez. Jeszcze troche a bedziemy sie zagryzac. Manka od wczoraj bierze sobie krzeslo ( takie male) stawia pod drzwiami od lazienki i otwiera. Pozniej dobiera sie do szafki gdzie jest wiele ciekawych rzeczy ukrytych przed nia. Przede wszystkim kosmetyki. Polowe pudru juz mi zebami wyrobila sliczne wzorki. Musze normalnie lazienke na klucz zamykac. Buhuhuhu, juz mi sil brak.

elo pipki

ja wczoraj mialam wyjscie bez konkubenta
gejowsko artystyczne spotkanie na szczycie :cool2:
czasami fajnie popitolic od rzeczy a potem pojsc potanczyc

kinga spoko loko na pewno sie zapylicie ;-) szybciej niz myslisz

wszystkim chorowitkom zycze zdrowia

atol ( albo wszystkie baby zainteresowane) tutaj link do "snieznych potworow" potwory.eu, wyjazdow prowadzonych przez moich znajomych ze studia graficznego mamastudio w waw
co roku wyjazdy na kalatowki, w dzien kupa zabawy i zajecia dla maluchow a wieczorem czas dla rodzicow :cool2:
swietna ekipa ludzi!
ja juz jade w przyszla zime, mlody bedzie akurat w wieku na premiere :tak:

w planach zalozenie podobnego obozu dla starszych dzieciakow , ale snowboardowo

Sugar, ale fajnie że wrzuciłaś linka, super sprawa takie obozy :-)
Chętnie też bym dołączyła w przyszłym roku, albo rok później (jak się ułoży z kaską zależy) :-)

O tu ruch jak na Marszalkowskiej;-).
Sugar swietna sprawa, moze w przyszlym roku by sie udalo.

reklama
witam!
ok przyznam że nieco optymizmu mi wszczepiłyście w moją łepetynę :sorry2:
zobaczymy jak to bedzie....

wszystkim choróbkom zdrówka życzę!
miłego dnia :)

Do góry