reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar, pomyśl, że dawno jej nikt nie dogodził:tak:
i tego się trzymaj
współczuć trzeba:-p
a tak na serio, to współczuję tobie:baffled:

Maja - tak:tak: Stowarzyszenie "Zawsze jest nadzieja..."
potem być może będzie Fundacja

P.S. Też Ci proponuję tydzień w ciepłym miejscu:) pomaga!

reklama
to chyba juz sie zaczyna jakies oslabienie wiosenne

ja tez na nic sily nie mam i ochoty:baffled::dry:

jutro impreza to moze sie rozerwe troche, musze tylko cos na kaca z pracy wziac:cool2:

Laski kurcze bo mnie nosi
moze poswieci sie ktoras i przejedzie sie tam, oddam za paliwo co do grosza

Kurde Kate ten plan nadal jest aktualny :)
tylko moja kasa znow sie odwlekla, ale do kwietnia pewnie dojdzie

wogole to chcialam wpasc do Ciebie chociaz na dwa dni bez Filipa bo nie mam z kim pogadac
ale ciagle cos mi wypada..

A mnie dziś moja psiapsióła wyciągnęła na basen (ten w Bychawie kate;-)). , własnie wróciłam. Fajnie było, odprężyłam się troszkę. Teraz pieczemy z Alą ciastka;-)
45 minut pływania - ile to spalonych kalorii?:-D

nieistotna - ech, ty bido, ciągle coś.....:-(
sugar - olał babsko. pipa głupia.

reklama
sugar nic nie mow psia mac bo mielismy jechac w ten weekend do wawy na gielde motocykolowa ale nie wypalilo
w przeszly jade do tesciowej na urodziny wiec mozemy cos pokombinowac pozniej
ale odrazu mowie ze raczej bez malego, tak tylko wpadne, upije sie i wypadne

Do góry