reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Anitko - no problem:-D icieszę się, że mogłam pomóc
Lucky - mocno buziam:-)
Sugar - w sumie, to fajnie miałaś:tak:
Patrycja - no strasznie mi ciebie żal:-(
Kinga - idź WRESZCIE do DOBREGO lekarza!!!

Kogo pominełam?

reklama
kate - mnie:baffled::baffled::baffled::dry:;-)

A co tu taka cisza? Witam z kawą z mlekiem NAN bo kuźwa nie mam innego, dziś w domu się ,,nudzę" a prawdę powiedziawszy to próbuje go od rana odsyfić;-)

Cześć kobitki
miałam wczoraj urlopik, co prawda tylko jeden dzień ale zawsze coś, byłam u koleżanki co ma takiego brzdąca jak nasze dzieci... no starszy o 4 mc, Alicja sie wyszalała a potem padła ....... spać poszła głodna spała 2 godź i spała by dłużej ale ją obudziłam bo chciałm iść do sklepu, mam nadzieję że za te 4 mc różnicy Alicja nie będzie taka jak Maksymilian wszystko moje... nie ruszaj...i płacz :szok:

Kate gratki za - 5 z pracy:tak:
Dita gratki kasiorki:tak:, u mnie nie ma szans:baffled:
Kinga weż się za siebie :wściekła/y:, od kąd ja już słyszę o tych problemach tylko do dobrego lekarza.... poszukaj popytaj... bo tak w ciemno to nie wiem u nas w Radomiu tragedia z dobrymi lekarzami....:angry:
aenye - widzę że już o niebo lepiej, gencjana hihihi :sorry2::shocked2:- odnowa biologiczna narządów płciowych , humorek dopisuje i od razu za robotę chcesz się brać........:-D tylko co z tymi zawrotami, może jakiś ucisk na nerw , maluszek się kręci i może gdzieś ciśnie co...:confused:

Dita jak będziesz u sugar wyściskaj odemnie Eli , Iggi i sugar też - no i po buziaczku koniecznie:tak:

Heja! Ja dzis jade na seminarium dyplomowe, az sie boje.
Nie mam pradu, nawet herbaty nie mam jak zrobic.
Zycze wszystkim lepszego dzionka niz mi sie zaczal.

hejo...zrobilam sobie przerwe w czytaniu i was nadrobilam :cool2:

Kinga do lekarza marsz, nie mozesz tak dlugo sie meczyc!

Ditka, Sugar zazdraszczam ;) spotkania, veri macz :tak:

A ja mam urlopik w poniedzialek bo mama musi jechac do pracy zastapic pracownice i bede sobie z moim kochanym glonikiem w domu urzedowac, ale sie ciesze pierwszy wolny dzien, od listopada z moim malym Agatonkiem!!!

Nonek zycze zeby dzien sie lepiej rozwinal niz sie zaczal :tak:

Nieistotna a o mnie pamietasz???

hejo :-)

Agutka - hehehehe ;-) dobre z ta odnowa :-D a co do roboty to wlasnie mi sie nie chce i w tym problem ;-) matko, az nie chce myslec..

Dita, dajesz rade zz tym nanem!? jesu, ja nie moglam zdzierzyc, jak sobie raz zrobilam.. ;-)

nonek
, czego sie boisz..? trzymam kciuki :tak:

buziam rannie :-)

Też witam kawusiowo:tak:

Och... Ditka - no gratulejszon szkolenia i meetingu z Sugar, veri macz /Agaton;-)/
Nonek nie martw się, pościemniaj i będzie git:happy2:

nie mam na nic czasu:baffled: a jutro szkoła
właśnie siedzę i przygotwuję wsie sprawy do rejestracji Stowarzyszenia:-D
łomatko ile tego jest:dry:

Kiss

reklama
kasia_z mialam napisac o lacibios femina i mnie sie terz przypomnialo:-D

producent twierdzi ze lek zawiera dwa specjalne szczepy bakterii kwasu mlekowego ktore posiadaja zdolonosc kolonizacji nablonka pochwy i ukl pokarmowego, wiec lykasz a to i tak sobie osiadzie tam gdzie trzeba (tak twierdza)

jest to Lactobacillus rhamnosus (to co w Lactovaginalu) i Lactobacillus reuteri

pozdr

Do góry