reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo
wrocilam dzis do domu
wiec wieczorem napisze cos wiecej

laski z 3miasta bywa ktoras w okolicy gdansk zaspa skarzynskiego?
bo marcin namieszal mi z paczkami

reklama
Hejka, Nieistotna ja też nie bywam:-(to cholerne Trójmiasto jest strasznie rozległe...

Cześć wszystkim

Nonek, ja właśnie piszę moją nieszczęsną pracę:dry:zaczęłam od cytatów- nie trzeba za wiele myśleć:cool2:

Dita, fajnie, że jest podwyżka. umowę też na pewno przedłuży, nie dawałaby przecież podwyżki na kilka tygodni;-)

Aenye, współczuję problemów zdrowotnych. swoją drogą, nieźle załatwili cię tą gencjaną:baffled: a ja mam na przykład uczulenie na propolis i jak kiedyś zaaplikowałam sobie globulkę, to myślałam, że wydrapię całą ...:szok:
Kasia, mój brzdąc też u dziadków. do 14..:happy2:

Czesc dziewczyny!Dawno sie nie odzywalam ale jakos nie mialam czasu.Julkę ostatnio rozpiera energia.Nie moge nawet na chwile spuscić jej z oczu zeby czegoś nie zbroila.Jej siostra wcale nie wpuszcza jej do swojego pokoju a mala pol dnia stoi pod drzwiami do jej pokoju i wyje.

Wczoraj bylam w koncu na tym aerobiku na ktory wybieralam sie od poczatku lutego i bylo super.Wykupilam sobie od razu karnet na 12 wejsc wiec teraz bede juz chodzic.Zreszta dobrze tak wyrwac sie z domu samej choc na chwile.Co prawda dzis troche jestem obolala ale to nic.:-)

Dita gratki podwyzki:tak:

Czesc Anitko:-)

Kinga do lekarza lec kobieto:tak:

Nieistotna cos Cie ostatnio nie widac. Wsio ok?

Pingwinku to niezle dofinansowania daja francuzi...jest po co czekac.

Ja jak Sugar nie wyobrazam sobie pobudki o 6-7. Chociaz Pyza i tak sie przestawila jak Filipek i wstaje o8 zamiast o 9-10.

Cos ze mna jest nie tak ostatnio
Od trzech dni tak strasznie mnie glowa boli. Ni c mi sie nie chce a to z kolei od dluzszego czasu. Deprecha?:confused: Migrena? :confused:
M namawia mnie na wakacje pod palemka ale nawet na to nie mam ochoty.

A jutro ide na rozmowe w sprawie pracy.:baffled: Ale bez spejalnych uniesien. Nie bardzo mi zalezy chociaz wiem ze pewnie poczulabym sie duzo lepiej pracujac.

Kate czyli wiadomo juz ze to bedzie stoarzyszenie?

Maja nic chyba nie jest ok
ale nie bede w zlosci pisac

i jeszcze teraz 120zl w plecy przez te pomylke bo ten gosciu z gdanska udaje ze go narazie nie ma

reklama
Do góry