reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jutro cykne wam foto
i pieknych czarnych sztruksow do kompletu :)
nic sobie nie kupilam a ciesze sie z tych zakupow jak glupia

hehe - to norma;-) Ja też zawsze się cieszę jak głupia z zakupów dla małych, natomiast jak sama sobie coś kupię, to raczej dłuuuugo myślę ile to ja niepotrzebnie kasy wywaliłam;-):-D

witam

o fajna kurteczka:-D

ide do roboty, moze wrescie w tym tygodniu uda mi sie troche pouczestniczyc w bbomowym zyciu:sorry2:

pozdrawiam

Nieistotna, kurteczka czad!!! :tak::tak::tak::-)

A u mnie całkiem fajny weekend - byli znajomi z Wawy z półrocznym Wojtusiem wielkości Piotrusia :-D I jeszcze inni z 2 mies Tymkiem, i brat z Lilu, normalnie żłobek na kółkach. Umawiamy się na majówkę - 12 osób plus 6 dzieci i jedno małe u mnie w brzuchu. Będzie beka. A to nasze pierwsze, za parę lat to będzie dopiero przedszkole :-D

A dziś dopadło mnie znowu jakieś przeziębienie, olałam pracę i siedzę w domu. Jeszcze się nam włamali do piwnicy w nocy i ukradli rower. Właśnie czekam smarkając na policję. Jeszcze pechowo jakoś, bo od pojutrza mamy ubezpieczenie na mieszkanie, mogliby złodzieje te parę dni poczekać to byśmy dostali kasę. No cóż, pech. :-(

reklama
nieistotna czadowa kurta!!!
chyba wybiore sie na jakies zakupsy

ostatnio ogladalam ciuchy dziewczynskie dla takich 2-4 letnich dziewczynek w HM
po prostu bomba!!! juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla szalec z zakupami dla Elutka

ja wczoraj dostalam @ :baffled: 2 w ciagu 2 lat hhahahaha
brzuch mnie boli jak cholera
czy po tych tabsach dla mam karmiacych sa @???
i powiem wam ze troche im nie wierze :happy2:

ja wczoraj bylam w sprawie chrztu, potrzebuje taki papier od proboszcza ze zgadza sie na chrzest poza parafia
mlody bardzo zajarany msza i spiewaniem
biegal az przygrzmocil czolem w marmurowa posadzke heh
ma guza jak ta lala

Do góry