reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate ma najazd rodzinny. Wczoraj byla u mnie z Natalka, siostra Pawla i jej maluszkiem. Jaki fajny ten maly. Dawno nie widzialam takiego maluszka. Sliczny maluszek.
Ja wlasnie wystawilam pod 10 pierzynami Majerana na to "mrozne slonce". Niech sie dziewczyna hartuje. Moze sie wzmocni dziewczyna.
Ja mam elektrykow w domu i nie mam prunda, cholera. Ciekawe ile beda siedziec.

reklama
witam kobiety i życzę miłego weekendu

u nas od wczoraj gorączka nie do zbicia 39,6 rano dzisiaj:-(
byliśmy u dr. i podobno to jakiś wirus
mi się 3 dniówka widzi (bo nie mieliśmy jeszcze) ale czy to nie powinno do ukończenia 1 r. ż być??

:-(

sa_raa - nie, to nie reguła, nawet 5-latkom zdarzają się zachorowania na trzydniówkę.
Duzo zdrówka dla Olinka:tak::tak::tak:

Cześć kobitki:-)
widzę, że tęskniłyście za mną;-)

od środy była u mnie moja sis z Piotrusiem:-D
nawet nie miałam 5 sekund, żeby się zameldować:sorry:
a wczoraj byłam we Wrocku z Pawła sis i 9 tyg. Wiktorkiem
byłyśmy w klinice, bo małemu nie odpadła pępowinka
a już miała zakażenie pępka
na razie mają smarować spirytem i cierpliwie czekać aż odpadnie
ze 4 tyg. do kontroli
no i odwiedziłyśmy Nonka kochanego /jak Majeranka po upadku?/

Paweł wziął teraz dziciaki i pojechał do kuzynów i wujka
ja mam czas na pisanie zaliczeniowej pracy:laugh2:
i relax na BB, hehehe:happy:

a ja siedze dzisiaj sama tzn z Agatka, J wybyl na spotkanie klasowe, no a ja zawalilam sprawe i nie kupilam sobie zadnego piwka nic, i teraz siedze o suchym pysku , nudze sie jak mops chyba pojde spac ;(

halo halo
w końcu mam komputerek i znów jestem w sieci :happy:
zaraz biorę się za nadrabianie zaległości :tak:

pozdarwiam ciepło ! ;-)

Witam.

Zaraz ide spać. Mam możliwośc odpoczęcia więc nie omieszkam wykorzystać.

Anitko wielkie buzi i witaj po mega przerwie.

reklama
anita fajnie że jesteś!
Ja zaraz też się kładę zmeczona jestem już... jutro cieżki dzień, idziemy do teściów na obiad...
dobranoc, spokojnej nocki!

Do góry