reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
j się dizś czuje jak by mnie ktoś zjadł i wydalił poetycko powiedziawszy.
Przeziębienia ciąg dalszy, ból mięśni, stawów, dreszcze, drugi dzień jna gripexie jadę:baffled::baffled:

współczuję, Ditka, mam nadzieję że szybko przejdzie choróbsko!

Kate, gratki zdanej sesyjki :tak::-)

Maja, temp się waha w ciągu dnia, może mieć niższą. Ja sama mam niższą rano, dopiero jak się porządnie rozbudzę to mi rośnie. :tak:

Kasia z cudnie że jesteś zdrowiutka. Leż ile się da i absolutnie sie nie przemęczaj nawet myśleniem:laugh2:

Kate gratulacje. I dobrze ze z Nat ok:-).

Miłego spotkania dziewczyny:-).

Saraa daj znać jak po wizycie czy serio wszystko ok:tak:

Luckymama, taki mam plan :tak::laugh2: Lekko wymuszony mdłościami ;-) Które na szczęście już przeszły trochę :-)
A ty jak się czujesz?

Kasia fajnie że ok, tylko tą czpę zakładaj te pogody naprawdę zdradliwe;-)

A ja mam pytanko może głupie ale u mnie tak pierwszy raz się zdarzyło że dostałam @ tydzień wcześniej i czy jest się czym martwić i czy iść do lekarza:-(

Nieistotna trzymam za słowo i wierze ze sie spotkamy :tak:

Sa_raa no ciezko by mi bylo sie wyrwac dopiero co wrocilismy z pracy, odebalismy Agate, juz za pozno na wyprawe do palmiarnii, ale jak bedziecie w jakis weekend w POznaniu to dawaj znaki zapraszam na kawke i jakis spacerek moze nad Malta :tak:

Już po lekarzu - stwierdził że jest całkiem spoko, wyniki się poprawiają, więc leków nie trzeba, tylko dieta do końca ciąży.
Fosfataza alkaliczna (jedno z wątrobowych badań) mi urosła - to mówi że dobrze, bo w ciąży się podwyższa, znaczy się dziecko rośnie :tak:
Reszta generalnie spadła.
Za miesiąc mam powtórzyć HCV i HBV - żeby wykluczyć (może być tak jak to była faza ostra wirusa, że dopiero za miesiąc będzie widać przeciwciała). Za tydzień AlATy i tak co tydzień aż będą w normie, potem raz na miesiąc kontrolnie.
Wątroba mi się pomniejszyła, chociaż w normie jeszcze nie jest...

Za to przy okazji mąż zabrał mnie na obiad w fajnej francuskiej restauracji, to się dobrego żarcia najadłam i od razu humor lepszy :-):-):-)

no i super Kasia!!! Teraz bedzie tylko lepiej :tak:

oj jak bym chciala zeby moj J zabral mnie do jakiejs fajnej restauracji na dobre zarelko, ale jakos tak czasu brak ;) no ale zblizaja sie walentynki, moze cos wymysli ;)

reklama
Hej Babeczki
Kate:
egzaminy do przodu
No to super gratulacje.
Dita:
kurde, mnie jakieś grypsko dopadło, bolą mnie wszystkie mięścnie i mam dreszcze
j się dizś czuje jak by mnie ktoś zjadł i wydalił poetycko powiedziawszy.
Przeziębienia ciąg dalszy, ból mięśni, stawów, dreszcze, drugi dzień jna gripexie jadę
Współczuje bo mam to samo !!!!!
Kasia_z :
Dziś odebrałam HCV - nie mam rzeczonego, juppiii!
SUPER!!!!!!!!!

Fak a moja malutka ma zastrzyki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w sobote katarek, wczoraj juz kaszel i mega zaropiałe oczy:wściekła/y::wściekła/y:i okazało sie ze ma lekkie zmiany na oskrzelach. A ze brała leki na biegunke nie zalecane antybiotyki doustne dlatego zastrzyki. Dotego zebole ida juz jedna 3 dolna sie przebiła i kolejne ida:angry::eek: Normalnie koszmar
A do tego mnie tez cos bierze od wczoraj:crazy: fak
Jak mi mała pozwoli bede zagladac.Pozdrawiam

Do góry