reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

eee...no Agaton nie smutaj się;-)
nie wiem jak to się ułoży ale może dzisiaj pojedziemy do Poznania znowu
brat Tomka się przeprowadza z Berlina i jest duzo mebli do skręcania:-D

jak cos dam znac Agaton jak byś miała czas do Palmiarni albo gdzieś?

reklama
jezu jak wam dobrze :-D
Ja jakaś super śnięta ... a kawa odpada... herbata odpada... hit odpada... ;-)
Dziś odebrałam HCV - nie mam rzeczonego, juppiii!
I wieczorem może skrobnę jak tam u hepatologa i co powiedział. Jeszcze dziś zrobiłam bad. wątrobowe... odbiorę po 15:00. Normalnie czuję się jak jakiś stary dziadek - pół tygodnia albo się umawiam z lekarzem, albo do niego idę, albo jakieś badania... :eek::oo2::shocked2:

Znowu będę przebadana bardziej niż bym chciała ;-)

Kasia najwazniejsze ze HCV niet!!! :tak:
Sa_raa szkoda ze nie wiedzialam wczesniej ze jestes dzisiaj sie nie wyrobie bo jestem poumawiana, jedizemy po pracy do J wujka w sprawie kuchni, musimy powoli zaczac projektowac bo sumie kuchnia najwazniejsza i pod nia bedziemy wszystko dobierac ;) ale jak bedziesz jeszcze w PN to dawaj znac wczesniej to sie na pewno jakos spikniemy

Witam po weekendzie. Ja juz po wojazach. Niedawno wstalam. Przyjmowalam Pawla Kate w pizamie ;-). Maniana jeszcze spala. Musze zabrac sie jak zwykle za porzadki.
Nieistotna a ja to pies?
Kasia super, ze nie masz hcv, bo to przechlapaniec. Bedzie dobrze :-).

No, a w ogole to moje dziecie nauczylo sie wczoraj wlazic na krzesla i siedzi przy stole jak stara. Normalnie juz chyba nie ma bezpiecznego miejsca w chalupie.

Agaton szczerze to się spodziewałam takiej odpowiedzi:tak:;-)

ja właśnie spijam kawe i zaraz Mapeta spa kładę
na 14.40 do lekarza idziemy na kontrole po "przebytej" chorobie

kasia_z strasznie się ciesze, że wszystko gra:sorry:

a Wy spac nie mozecie?
Nocka spokojna...goraczki nie bylo.
Ale czy Wasze dzieci tez maja czasem niskatemperatura. Marika czesto ma ok 35.3. Nie wiem czy sie martwic czy nie.
Lece po kawke.
Pogoda super od dluzszego juz czasu...moze jakis spacerek

reklama
Nonek nie pies lecz wydra
a tak serio to przeciez wiadmo ze jak juz rusze dupe to odwiedze i Agatona i Kate i Kicie i Ciebie Nonku :)

Do góry