reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kac - a co to takiego?? juz nie pamietam :-D

super masz ;-)

Ja wlasnie zrobilam sobie przerwe w drzemca.
Pyza spi w ogrodzie tatus tez chrapie.

Kamila mam nadzieje ze niedlugo sie polepszy. Pamietam ze ja na poczatku ciazy tez sie tragicznie czulam...jak na kacu ... a do tego tyle latania bo sesja przyspiszona pozniej obrona. A mialam ochote tylko spac. Po trzecim miesiecu jak reka odjal i super az do konca.

reklama
Witaj, Yukka! Myślę że popiszesz trochę i się z nami zgrasz. Właśnie nie jest wcale tak, że my od początku ciąży, dużo z nas doszło później, a niektóre całkiem niedawno :tak:

Kamila - super że wieczór udany! Współczuję ciążo-dolegliwości. Ja jakoś w tej ciąży o dziwo chyba lepiej. Po ulepszeniu wątroby dietą przeszły mi mdłości :eek: Dziwne jakieś, chwilowo skaczę pod niego z tego powodu :-)

My aktywny weekend - wczoraj kupiliśmy małemu pierwsze buty, bo w końcu zapragnął opuścić wózek na spacerach i porusza się dwunożnie. Także kupiliśmy jakieś z przeceny niefirmowe, dobrze w nich drepcze i nie marznie noga (dzis stestowalismy) więc jest gites.
A dziś byli teście w odwiedzinach, także bardzo fajnie spędziliśmy dzień - mały wybiegany, nad morzem byliśmy i na placu zabaw. Trochę posiedzieliśmy pogadaliśmy. Naprawdę milutko :-)
Teraz moje chłopaki śpią a ja na bb :laugh2:

Witam i ja:-)

egzaminy do przodu:tak:
jeszcze tylko praca do napisania, i czekam na wyniki sobotniego egzaminu:happy:
i koniec sesji...

musze odpoczac... padam
buzia:-D

A ja dzisiaj się wybrałam na zakupki:tak:

kupiłam sobie buty przecenione ze 119 na 39

i trochę super ciuchów....
no i portfel lżejszy o 4 stówki:baffled:

Maja - kiedy mogę wpaść na zakupy do Londynu?
daleko masz Primarka???
Aha... pisałam Ci, że czekamy na was:tak: wybierzcie weekend i wpadajcie do nas
odbierzemy was z lotniska...
i serdecznie zapraszamy!!!

kurde, mnie jakieś grypsko dopadło, bolą mnie wszystkie mięścnie i mam dreszcze:baffled:
fak
i abstynent's day dziś

Cos mi pyza wyglada nieciekawie.
Rumience ma ale zero goraczki i marudzila sporo po poludniu.

Kate kiedy Ci pasuje bo nam to generalnie wsio jedno. W czwartek tesciowie wpadaja po drodze do US i zostaja do niedzieli i od 3 - 9 marca mamy gosci. Pozniej ok 15.03 znow tesciowie w drodze powrotnej wpadaja do nas na 3 dni. Poza tym jestesmy wolni i serdecznie zapraszamy.
Poszukam biletow i zobacze ...moze akurat wyskoczymy do Was. M jest chetny.

reklama
hejo

Kate no to super ze do przodu :)

my dzis bylsmy na specerku na 2 wozki z kolezanka
fajnie bylo
piekna pogoda, jak wiosna
nie wiem po co malemu kombinezon kupilam hehe

Kate a co robisz 6-8 kwietnia?

Do góry