reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie dwa glonsy juz chore:baffled::eek:

tzn jak na razie tylko katar, ale mega marudy

Helena dopiero przed chwila wstala, a Hanka jeszcze dosypia, to nie wiem o ktorej sie spac poloza:eek:

po poludniu helen po czyszczeniu nosa dostala takiej histerii ze uspokoic sie jej nie dalo, spazmy normalnie:baffled:

rewelacja

Sugar piona ja się tak z Mamą pożarłam, że się spakowała i pojechało sobie w bliżej nieoskreślone miejsce to już 3 dni jak jej nie ma:eek:

atol współczuje choroby u Malutkich

a ja sie z dermatologiem pozaralam
z reszta narazie nie... ufff

Agutka z tym kilmatem u mnie nie da sie chyba juz nic zrobic

Ja w koncu uporalam sie z tymi suwakami.Wstyd przyznac ale pomogla mi troche moja 10 letnia corka.Komputer to nie jest moja najmocniejsza strona:zawstydzona/y:

Ejo laski
wspolczuje klotni z mamami. U nas nie ma klotni jakos potem strasznie przykro jest kazdej stronie. Poza tym mojej mamy nie ma w Polsce juz prawie trzy lata...to tez zmienia stosunki na lepsze.

Z mezem ostatnio sie nie kloce. Mial kiepskie dni jak bylo malo kasy ale od 2 tyg duzo roboty to i men zadowolony. wczoraj zrocil na jeden wieczor do domku i malej kipil zabawke a mnie bransoletke z bialego zlota. SZOK SZOK SZOK. Pierwszy raz bez powodu cos takiego wymysli.

U nas mala od 2 dni lepsiejszy humor. Z jedzeniem daleko jeszcze do idealu ale widac swiatelko. wlasnie wpiernicza kanapke z twarozkiem ze szczypiorkiem.

POZDRO DLA WAS WSZYSTKICH

Jukka jaki wstyd??
teraz przynajmniej wiesz jak to sie robi i już napewno zapamiętałaś:tak:
od czegoś te dzieciaszki są w końcu;-):-p

reklama
Do góry