reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ale tu dzis pusto!! co tam dziewczynki?? parszywwa pogoda dzisiaj nie?? ale nawet humorek mi dopisuje ;) raport meczony od tygodnia zakonczylam i sie relaksuje przy kolejnej kawce, hehe wlasnie zladlam moj lanczyk ;) kostke serka kiri kiri hehe ale sie najadlam, hoho :)

reklama
A ja nie mogę, mam takiego lenia, nic mi się kompletnie nie chce ...
a tu niestety slaba opcja poleniuchowania... ;-)

sa_raa - znikające wątki nie założone przez roni to efekt awarii serwerów - Aletka pisała. Jest szansa,ze te zostaną odzyskane.

A u mnie Majeranka wywietrzona. Spala prawie 2 godzinki. Wlasnie rzadzi w szafce z garami, ktora sobie ostatnio upodobala. Gotuje obiadek.
A mnie sie zrobila opryszczka w nosie, fak. Boli :wściekła/y:.
Pogoda jest do kitu, nawet mi sie nie chce z domu wylazic.

A ja dzis pracowita od rana nie to co wczoraj.
Zaraz mykam na zakupki ... jak tylko Pyzulka wstanie.
NOnek moja tez zawsze spala na dworku ... ostatnio jednak za zimno bylo...ale chyba musze znow zaczac ja wystawiac. No i nie choruje wcale...tfu tfu przez lewe ramie...coby nie zapeszyc.

Dita dzieki za podpowiedz.Jestem tu dopiero pierwszy raz dlatego nie bardzo wiem co i jak.Jestem mama dwoch dziewczynek:10 letniej i rocznej.Wlasnie glowie sie nad tym jak wkleic ich zdjecia i cala reszte.Moze mi ktos pomoze?:zawstydzona/y:

reklama
Nie udalo mi sie wstawic tego suwaczka.Probuje no i nic.A moglam uczyc sie angielskiego:wściekła/y:.Sprobuje jeszcze pozniej.Teraz mala sie obudzila i nic nie zrobie.Ale dziekuje za rady moze w koncu sie uda.

Do góry