reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a u mnie byli dzis znajomi z corcia
mala super pyzula
opowiadalam wam kieds o niej, jest wczesniaczkiem z 30tc i wszystko jest git
super dziewczynka

i sobie duzo browarkowalismy
wiec teraz grzecznie ide lulu

papa kobietki

sie zwijam juz, kobitki.

dobranocki :-)

czarna - moim zdaniem musisz mocno zasmarowac dupsko, na bialo i moze jak cos to czupek pbolowy, choc powinna i bez tego zasnac..
bepanthen moze nie pomoc, a bedziesz latac po nocy :dry:
ale polecam sudocrem jak cos..

milka
, ja bym dala czopek pbolowy, jesli wiesz, ze to zeby.. czasem nie ma opcji, po co ma sie meczyc bidulka..

moj slicznie spi dzis :-) fajno ;-)

kissss

Moja tez w sumie usnała ładnie,ale coś czuje w kościach że lekko niebedzie dzisiejszej nocy. Co do aptek na złość nie mogę znaleść jaka ma dyżur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aeyne ja z tych ludzi co lubią działać od razu jak maja taka mozliwosc;-)

Nic rankiem zanim m do pracy ucieknie polece do apteki.
Dobranoc

reklama
Witajcie,
Jak widzicie forum ma awarię. Coś się dzieje z serwerem.
Zniknęły wczoraj też wątki z innych działów.
Możliwe więc , że część watków z waszego działu podzieliła ich los ( i było to zupełnie niezaleznie od mojego kasowania postów Roni). Ot zbiegło się niefortunnie w czasie :-(- przynajmniej na dzień dzisiejszy tak to wygląda.
Wiem , że to co zniknęło w wyniku awarii ma szanse być odzyskane.
Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji naprawy BB.

Pozdrawiam.

Do góry