reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Saraa polecam syropek z czosnku:tak:
rewelacja

Atol temu nawalonemu współczuję, no... biedny
nikt nie zrozumiał, że tak się boi latać, że 3 dni musi chlać..
zero zrozumienia
hehehe;-);-);-)

reklama
Maju - cięzko tak streścić...
w sumie to chyba nic się nie działo..

Kasia - była u lekarza i czeka na wyniki, ale jest dobrej myśli
Miłka - dostała wózek i jest mega hepi
Filipkowi Nieistotnej wyszedł ząbek
Dita - chyba dała na luz

kto tam jeszcze???

A poza tym, jak widzisz znikają posty /są kasowane/

nonek nie mam pojęcia
dokładnie dowiem się co i jak dopiero w sobote na kontroli
wiem tylko, że to dustna szczepionka i że koło 70zł kosztuje
mam recepte ale oczywiście tak namazana, że nie wiem nawet jaka jest pierwsza litera:baffled:ribo coś tam chyba

a jak ten syropek się robi??
czy można kupić gotowe??

a jak ten syropek się robi??
czy można kupić gotowe??

Dwa ząbki czosnku miażdżysz i zasypujesz łyżką cukru
zrób teraz, to od rana podasz:tak:

wydzieli się taki płyn i ja dawałam po pół łyżeczki co 2-3 godziny
od razu daj coś do popicia, bo to jest dość intensywne w smaku

ok 3-4 zabki czosnku posiekane/wycisniete posypane ok 5 lyzeczkami cukru zostawic az czosnek pusci sok i zalac ok 5-6 lyzeczkami wody i wymieszac. Podawac po jedzonku po ok lyzeczce. Ja dawalam max 2 razy dziennie coby brzuszek mala nie bolal.

reklama
Do góry