reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja juz w domku

zaraz obiadek i usypianie dzieci, sama tez mam nadzieje sobie kimne:-p

u mnie Helen nie pije mleka w ogole juz

odpukac jakos dzieciaki sie uspokoily uff

jutro ide na szczepienie z Helen, ciekawe ile wazy i takie tam

niezla akcje t wczoraj opowiadal

dwoch kolesi lecialo do FR na narty i jak wysiedli z autobusu pod samolot to wyjeli fajki i zaczeli palic:no:

of kors podszedl do nich kolega T ktory obslugiwal ten samolot i powiedzial ze nie wolno, oni cos tam sie zaczeli pultac, czesto sie zdarzaja tacy wazniacy:dry:

stewardesa zobaczyla akcje i powiedziala kapitanowi i... kapitan nie wpuscil ich na poklad

ale akcja, potem goscie normalnie na kolanach prosili zeby ich zabrac, ale jednak nie polecieli i cala oplacona wycieczka na narty w p.... poszla:szok:

jak to trzeba uwazac co sie robi

reklama
atol dobre :)
ale dostali nauczke

a my mamy 4 zęba... bardzo fajnie ale maly robi mi takie jady ze az siwieje
czyli mamy dwie jedynki na dole i lewa jedynke i dwojke na gorze :)

Atol. niezła historia, hehe, kolesie się z lekka zdziwili :-D

Dita, a w końcu co robicie jak ma uczulenie? Nic? Pytam z ciekawości bo jak mojego sypie to nie wiem, lekarka jakiś fenistil dała, ale przyznam, że trochę nie ma ciśnienia żeby go stosować...

ja jak Helen wysypie to nic nie robie, czekam az samo przejdzie:-p

jeszcze jedna historia lotniskowa

przychodzi facet do check inu nawalony z deka, i dziewczyna mu mowi no nie bardzo moze pan w takim satnie leciec, niech pan idzie jakas mocna kawe wypije, jest jeszcze czas

za jakis czas wraca koles jeszcze bardziej nawalony i mowi " wypilem mocna kawe i male piffko a co" :-D tez of kors nie polecial i podobno tak przez trzy dni z rzedu nie mogl poleciec bo codziennie nawalony przychodzil:szok:

a jeszcze co do uczulania to moja siostra ma córcię młodszą od naszych szkrabów o 2 miesiące i ma takie uczulenie że normalnie szok, na całym ciele czerwone swędzące łaty wychodzą i się łuszczą i ona jak by miała wyeliminować to co Olę uczula to by dziecko nic nie jadło tylko woda i brokuły, miała teraz robić jakieś magiczne testy o co chodzi w tym temacie ,.... a dodatkowo znalazła kogoś w W-Wa kto prowadzi jakieś odczulanie dzieci metodą elektromagnetyczną bodajże, a jak to nie poskutkuje /chociaż podobno oni dają gwarancję że przejdzie to uczulenie/ to ma spróbować produktów mojej tesciowej - ona zachwala że rewelacyjne w tym temacie:tak:

atol - niezła jazda. Zawsze powtarzam,że palenie to zgubny nałóg. Co innego picie;-):cool2:

Co do uczuleń - jak ich zsypuje, to dostają syrop claritine, maść sterydową na najgorsze łuszczące się placki (elocom albo hudrocośtam) i dodatkowo musiałam się zaopatrzyć wkrem specjalny (taka nazwa) emolium oraz w płyn do kąpieli oilatum. Plus dieta.
I oprócz tych sterydów to całą resztę można o dupe potłuc:confused2:

hehe Atol niezle historie lotniskowe :tak:

a ja zjadlam dzisiaj dwa jogurty i zaraz mnie wessie do srodka, przez to nie moge skupic sie na pracy

sugar - no właśnie moja Ala ma teraz nasilenie AZS, tragedia. I żadna dieta nie pomaga, ale nie stosowanie diety jeszcze nasila.Gdyby nie sterydy to chodziłaby jak trędowata. Straszne są te liszajowate łuszczące sie plamy.... Dlatego nie powiem złego słowa na sterydy mimo że wiem,że to też cholerstwo.

reklama
Dzień dobry.
Kulka ściskam Ciebie bardzo:-)
Kasiu fajnie że czujesz sie lepiej.
Sms z pomoca o krew to dla mnie porażająco głupi żart
Saraa właśnie tak może być ze wsie siły zużywa na trawienie. Prosze spróbuj 2;-)

Tyle.
Pozdrawiam

Do góry