reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
agaton gratulacje, to szybko edukacja nocnikowa poszla

u mnie dopiero teraz Hanka zalapala o co chodzi, ale jeszcze na dwor boje sie ja puszczac bez pampka no i do spania jej zakladam tzn tylko na noc, bo w dzien spi bez

jak bedzie cieplej to juz bedzie wychodzic bez pampersa

sara tak to sa saszetki 4szt albo 12szt(po cenie to chyba masz 12szt), rozpuszczas sie to to, tyle, jak cos wiecej to z pracy ci moge napisac, bo w tej chwili nie pamietam, ale jutro mam wolne, wiec dopiero wc zwartek

ale to juz pewnie bedziesz miala to cudo w domu:-D

atol to jest naprawde takie dobre? Bo sie zastanawiam na Maniana, czy jej nie zapodac

Miałam nie komentować
ale mnie nosi:wściekła/y:

Tak, Roni, no jestem okropna... bo nie mam czasu kasować twoich postów
przeglądać ileśdziesiąt tysięcy postów, co by skasować twoje posty
bo hrabiance się nie chce
a ma takie "widzimisię", że mam skasować i już /może jeszcze potupiesz nóżką, co?/

Aletka ma większe uprawnienia i kasuje to hurtowo
za co jej dziękuje:-)

A swoją drogą, to masz mozliwość skasowania WSZYSTKICH postów napisanych przez siebie:tak:

Hello,
taaa... dałam se na luz... na angielskim;-)

nonek
- nie, dzięki, w sumie to ja bardzo chętnie, ale może twoim dziewczynkom będzie jeszcze ta maść potrzebna....

sa_raa - ojojoj.... życzę zdrówka, całuski dla małego. Wiem,co to za cholerstwo zapalenie oskrzeli.:-(

reklama
ponawiam pytanie roni dlaczego prosilas o kasowanie postow?

tylko z grudniowego watku, czy wszystkich?

nonek, powiem szczerze nie wiem czy dobre, ale wiem ze pedistrzy czesto to przepisuja, wiec mysle ze dziala

zreszta takich uodparniajacych jest malo ribomunyl, groprinosin, broncho vaxon, ale nie wiem jak z wiekiem dziecka przy tych innych, a ribomunyl przpeisuja takim maly glutom

Do góry