reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sugar, uf, a juz myslalam, ze najczystszy spiryt ;-) :-D

a moj dzionek uratowala sistra, co zaraz po mnie przyjedzie, wezmie na spacerniaka do gdyni na bulwaros :-) fajnie, bo ladniusia pogoda jest :-)

kasia
, ja tez bardzo mocno wierze, ze bedzie wszystko superancko i nawet nie odczujesz dolegliwosci tym razem. mocno trzymam kciuki. buziak :-) dzielna nasza mamusiu :-)

i z ta krwia dokladnie tak samo mysle, jak kasia - tez krew oddaje od 18rz, jak tylko mam mozliwosc. znaczy, odkad pierwszy raz zaszlam w ciaze jej nie mam, ale jak tylko wroci, znowu bede oddawac. fantastyczne uczucie gdy wiesz, ze pomagasz komus.. a moze nawet zycie ratujesz.. i wlasnie niezaleznie od grupy krwi.

dobra, zmywam sie :-)

Sa_raa a ty przechodzisz z jakiegoś mleka specjalnego?
a może zmień na Nan3 albo na hipp3?
no bidulek mały...

No moja sis już kołuje na lotnisku w Londynie
z Piotrusiem:tak:
fajnie będzie:-)

To pytaj lekarza... ale może faktycznie spróbuj innej firmy mleka:confused:
sama nie wiem...

No i wystartowali:tak::tak::tak:
za 2h będą we Wrocławiu, fajnie:-)

reklama
sa_raa - ale nie wiem, o co chodzi, dlaczego ma być to niemożliwe? Boisz się skazy? czy co? bo nie wiem, w jakim kontekście ci odpisać;-)

Do góry