reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

bedzie dobrze Kasia, trzymam kciuki za dobre wyniczki!
Nonek tez dawaj znac jak tam Majeranka, ja siedze w pracy juz nuda jak nie wiem co, dziergam raport, fuj

reklama
hejo :-)

mnie dzis leb napierdziela od rana, mam takie zawroty, ze ledwo chodze :dry: az sobie prawdziwa kawe strzelilam.

ciesze sie na fajny wieczorek z ludzmi :-) pierwszy raz od kilku tygodni wyjde do ludzi :-) a w kinie to juz nie pamietam, na czym bylam ostatnio.. i do restauracyjki moich parentsow smigniemy tez, bo bylam w niej zaledwie pare razy :szok:
czudo!!

No, ja go Wam wysłałam
dostałam od kuzynki i przesłałam dalej
i serio masę moich znajomych zaczęła tam dzwonić:baffled:
bo chciało oddać tą krew!!!!
Normalnie powinni zamknąc tego żartownisia:dry:

Ja mam dzis niedorobe od samego ranca, chyba cos z pogoda.
Kasia dawaj znac co i jak z Toba.
Aenye jedna kawka nie zaszkodzi:-)

Witam
Ja też dostałam takowego sms-a ale o dziwo tym razem nie przesłałam go dalej.
Właśnie wyszła moja teściowa:cool2: więc biore się za obiadek i spadam na miasto bo musze kilka spraw załatwić. Do poźniej

reklama
Do góry