reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hehehehe, na takie marudzenie i przejmowanie się takimi pierdami dwa piwka, to za mało;-);-);-)
tu trza coś mocniejszego:tak:
mam czystą... została jeszcze z Andrzejek:-D

reklama
o ja pierdziele co tu sie dzieje...sory laski ale same sie juz zakrecilyscie gm2??? moze jeszcze zrobcie ns 2 itp. itd. troche poczytalam co pisalyscie jak bylyscie tajne przez poufne i pekam ze smiechu...do czego to Was podgladacze dopraowadzili..hehe...spadam spac

Boziu ja czystej nie ruszam nie na mój łeb:-:)no::no:

A ja właśnie znalazłam chyba ośrodek na majowy weekend. Tylko czekam na odp ile w tym roku sobie liczą:cool2:

heheh spox, sorka...wymsknelo mi sie...przepraszam!!!

a ja ostatnio mam praco wstret i nie moge sie jakos nastawic pozytywnie do pracy nie chce mi sie tam jezdzic choc jest spoko luz...wkurza mnie to...grrr

a przepraszam ja Was bardzo!! Czy Nonek sie odzywala?? Pisala co z MAjeranka?? bo nie doczytalam calych mamus do konca.

Agaton jestem jestem. Dzis mialam robovzy dzien, jutro rano chyba pojade pobrac jej krew i zobaczymy.
Ja sacze piffko i szukam po calym necie artykulow do pracy lic o luszczycy. Szlag mnie juz trafia.

reklama
Dobra, tylko w skrócie bo się kiedyś musze do pracy zabrać :dry:
Byłam u hepatologa - miał z 5 teorii nt co mi jest, zlecił kilkanaście badań, wyniki część dziś, część do końca tyg, next pn znowu idę żeby ustalił leczenie. Mam tylko nadzieję, że nie wirus, bo reszta wyleczalna farmakologicznie.
Dziś będę wiedzieć, jak dam radę to wieczorem napiszę (znaczy jak mnie nie zemdli, bo ostatnio wieczory spędzam jak baba chora na globus, czyli leżąc, bo mniej mdli). A jak nie to jutro z pracy :-)

Do góry