reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja to jak aenye- połowę przegapię....
trochę za dużo zamieszania żeby ise dostać na zamknięty wątek....
Może głupio to brzmi, ale naprawdę jak się ma w pracy urywek czasu żeby spojrzec co się dzieje na bb bo szefowej akurat nie ma, to każda sekunda i każde kliknięcie się liczy :cool2:

Jednakowoż poczekałabym do jutra z otwarciem, co by ,,panienn" nie prowokować;-)

ja tam nie wiem o co wam chodzi z tym klikaniem

wchodze w ustawienia, subskrybowane tematy i od razu mam mamusie grudniowe:tak:

ale sie dstosuje

aa i mysle ze maly ruch na forum nie ma nic wspolnego z zamknieciem otwarciem

ja np ogladalm film, zreszt b fajny Stardust polecam, a teraz ide poczytac ksiazeczke i spac

pa

no i dalje nie rozumiecie biednych istot:cool2:
żeby wejść w ustawienia musze się zalogować.
Potem wejść w cośtam, potem w cośtam.
Jak się ma kilka sekund żeby od czasu o czasu zobaczyć czy ktoś cos nowego napisał, to nie ma mowy o subskrybowaniu czy co tam po polskiemu:cool2:
Tak to miałam sobie zapisany adres o taki i pół sekundy zajmowało mi sprawdzenie czy ktoś coś ,,powiedział"
:cool2:

No ale nic to, jak nie otworzymy pozostanie mi dostosować się ;-)

A jakieś psychole mogą nam też uprzykrzać zycie i na innych wątkach
i co? będziemy tak zamykac i zamykać, hehe?

No niby mogą - ale jak widać nie uprzykrzają :tak:;-)

za duzo czasu mi zajmuje dostanie się do ,,mamuś" na ostatnią stronę i na ostatni post;-):cool2:..

Ja też mam w subskrybowanych wsje i jak klikam ustawienia to wątki z nowymi postami są wylistowane i klikam na ten kwadracik niebieski :-p

Ja jestem za zamknięciem, bo nie tyle wkurzają mnie te panieny co fakt, że się potem na NS, na tym wątku robi 6 str. dyskusja na ich temat bądź zamykanych lub nie wątków i mam tego dość. Jezu, zamknijmy lub nie, ale skończmy w kółko to wałkować :baffled:

reklama
Ja tez nie sadze zeby maly ruch byl spowodowany zamknieciem
nie wiem jak reszta ja po prostu nie mialam za bardzo czasu na pierdoly
proponuje w koncu zrobic miedzy nami nami to glosoanie, nie wiem kto jest od tego, chyba Kate???

Do góry