reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja to jak aenye- połowę przegapię....
trochę za dużo zamieszania żeby ise dostać na zamknięty wątek....
Może głupio to brzmi, ale naprawdę jak się ma w pracy urywek czasu żeby spojrzec co się dzieje na bb bo szefowej akurat nie ma, to każda sekunda i każde kliknięcie się liczy :cool2:

Jednakowoż poczekałabym do jutra z otwarciem, co by ,,panienn" nie prowokować;-)

ja tam nie wiem o co wam chodzi z tym klikaniem

wchodze w ustawienia, subskrybowane tematy i od razu mam mamusie grudniowe:tak:

ale sie dstosuje

aa i mysle ze maly ruch na forum nie ma nic wspolnego z zamknieciem otwarciem

ja np ogladalm film, zreszt b fajny Stardust polecam, a teraz ide poczytac ksiazeczke i spac

pa

no i dalje nie rozumiecie biednych istot:cool2:
żeby wejść w ustawienia musze się zalogować.
Potem wejść w cośtam, potem w cośtam.
Jak się ma kilka sekund żeby od czasu o czasu zobaczyć czy ktoś cos nowego napisał, to nie ma mowy o subskrybowaniu czy co tam po polskiemu:cool2:
Tak to miałam sobie zapisany adres o taki i pół sekundy zajmowało mi sprawdzenie czy ktoś coś ,,powiedział"
:cool2:

No ale nic to, jak nie otworzymy pozostanie mi dostosować się ;-)

A jakieś psychole mogą nam też uprzykrzać zycie i na innych wątkach
i co? będziemy tak zamykac i zamykać, hehe?

No niby mogą - ale jak widać nie uprzykrzają :tak:;-)

za duzo czasu mi zajmuje dostanie się do ,,mamuś" na ostatnią stronę i na ostatni post;-):cool2:..

Ja też mam w subskrybowanych wsje i jak klikam ustawienia to wątki z nowymi postami są wylistowane i klikam na ten kwadracik niebieski :-p

Ja jestem za zamknięciem, bo nie tyle wkurzają mnie te panieny co fakt, że się potem na NS, na tym wątku robi 6 str. dyskusja na ich temat bądź zamykanych lub nie wątków i mam tego dość. Jezu, zamknijmy lub nie, ale skończmy w kółko to wałkować :baffled:

reklama
Ja tez nie sadze zeby maly ruch byl spowodowany zamknieciem
nie wiem jak reszta ja po prostu nie mialam za bardzo czasu na pierdoly
proponuje w koncu zrobic miedzy nami nami to glosoanie, nie wiem kto jest od tego, chyba Kate???

Do góry