reklama
ja to jak aenye- połowę przegapię....
trochę za dużo zamieszania żeby ise dostać na zamknięty wątek....
Może głupio to brzmi, ale naprawdę jak się ma w pracy urywek czasu żeby spojrzec co się dzieje na bb bo szefowej akurat nie ma, to każda sekunda i każde kliknięcie się liczy
Jednakowoż poczekałabym do jutra z otwarciem, co by ,,panienn" nie prowokować;-)
trochę za dużo zamieszania żeby ise dostać na zamknięty wątek....
Może głupio to brzmi, ale naprawdę jak się ma w pracy urywek czasu żeby spojrzec co się dzieje na bb bo szefowej akurat nie ma, to każda sekunda i każde kliknięcie się liczy
Jednakowoż poczekałabym do jutra z otwarciem, co by ,,panienn" nie prowokować;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
ja tam nie wiem o co wam chodzi z tym klikaniem
wchodze w ustawienia, subskrybowane tematy i od razu mam mamusie grudniowe
ale sie dstosuje
true true
no i dalje nie rozumiecie biednych istot
żeby wejść w ustawienia musze się zalogować.
Potem wejść w cośtam, potem w cośtam.
Jak się ma kilka sekund żeby od czasu o czasu zobaczyć czy ktoś cos nowego napisał, to nie ma mowy o subskrybowaniu czy co tam po polskiemu
Tak to miałam sobie zapisany adres o taki i pół sekundy zajmowało mi sprawdzenie czy ktoś coś ,,powiedział"
No ale nic to, jak nie otworzymy pozostanie mi dostosować się ;-)
żeby wejść w ustawienia musze się zalogować.
Potem wejść w cośtam, potem w cośtam.
Jak się ma kilka sekund żeby od czasu o czasu zobaczyć czy ktoś cos nowego napisał, to nie ma mowy o subskrybowaniu czy co tam po polskiemu
Tak to miałam sobie zapisany adres o taki i pół sekundy zajmowało mi sprawdzenie czy ktoś coś ,,powiedział"
No ale nic to, jak nie otworzymy pozostanie mi dostosować się ;-)
czarna551
Fanka BB :)
Ale mam odruch wymiotny na zamknięty/otwarty... tajny/jawny
ma/nie ma dostępu.... bleeeeee
Robimy głosowanie/nie robimy.....zapomniałaś dodać
mam tak samo
A jakieś psychole mogą nam też uprzykrzać zycie i na innych wątkach
i co? będziemy tak zamykac i zamykać, hehe?
No niby mogą - ale jak widać nie uprzykrzają ;-)
za duzo czasu mi zajmuje dostanie się do ,,mamuś" na ostatnią stronę i na ostatni post;-)..
Ja też mam w subskrybowanych wsje i jak klikam ustawienia to wątki z nowymi postami są wylistowane i klikam na ten kwadracik niebieski
Ja jestem za zamknięciem, bo nie tyle wkurzają mnie te panieny co fakt, że się potem na NS, na tym wątku robi 6 str. dyskusja na ich temat bądź zamykanych lub nie wątków i mam tego dość. Jezu, zamknijmy lub nie, ale skończmy w kółko to wałkować
reklama
kasuelf
mama grudniowa'06
Ja tez nie sadze zeby maly ruch byl spowodowany zamknieciem
nie wiem jak reszta ja po prostu nie mialam za bardzo czasu na pierdoly
proponuje w koncu zrobic miedzy nami nami to glosoanie, nie wiem kto jest od tego, chyba Kate???
nie wiem jak reszta ja po prostu nie mialam za bardzo czasu na pierdoly
proponuje w koncu zrobic miedzy nami nami to glosoanie, nie wiem kto jest od tego, chyba Kate???