reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jeszcze tylko sie zapytam - ma ktos do sprzedania jakis dysk przenosny?.. szukam w dobrej cenie, najlepiej 80-120GB..
jakbyscie cos slyszaly, a to pilne, to dajta znac :-)

ja tam za otwarciem wątku jestem, jak aenye zauważyła, za duzo czasu mi zajmuje dostanie się do ,,mamuś" na ostatnią stronę i na ostatni post;-):cool2:

o cipkach mozemy pisac na zamkniętym;-)

Aha - proponuję założyć nowe NS tak, aby nowe miały wstęp (npKamila, co to biedna musi na galerii pisać....)

Ja średnio dziś.... Z pracy wyleciał kolega, co to był za mnie na zastępstwo i co to był taki świetny. Taki świetny był,że sobie po kryjomu robił bazę danych naszych klientów:baffled: Tłumaczył się ze pisze pracę w szkole i te dane do stworzenia statystyki mu potrzebne:baffled: sratatata
Szkoda trochę. Ale tylko trochę;-)

Ale w sumie to kupa pracy mnie czeka, sobota do roboty...ech.....

no nie wiem, czy to dobry pomysl.. to juz trzeci watek zamkniety, na ktorym mozemy pisac o ogolach.. bez sensu jak dla mnie. polowe przegapie :baffled:

a chwilowo nie daloby sie podpiac 'mamus grudniowych' gdzies wyzej? zniknie nam zaraz..

Dita, no widzisz.. dobrze, ze polecial. mozesz wrocic na swoje stare biurko i pogadac z szefowa o podwyzce :-) dobry czas na to!

dobra, zjadlam kolacje i ide nynac. ale wczesniej HP pomecze z deka :-D
jakos chwilowo nie mam wczuwki, dopiero ze dwa miechy temu skonczylam czytac te czesc po ang. i za dobrze pamietam. ale sobie pocytam troche :-)

reklama
Do góry