reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
jesu, mnie meczy ten temat zamykania/nie zamykania..
mi wszystko totalnie jedno, ale wkurza mnie, ze jak jest watek zamkniety to zawsze musze wejsc na pierwsza strone i dopiero potem na ostatnia. uciazliwe.
czarna, a to ci krotkie wloski, hehe :-)
ja wlasnie wysprzatalam chatke. wstawilam zmyware, dwa prania, zlozylam, sprzatnelam, odkurzylam, sprzatnelam gruntownie kuchnie i lazienke. ufff. jeszcze zmywanie podlog, rozwieszenie prania (znienawidzone, brr), przeprasowanie kilku rzeczy... jesu, jak czlowiek zacznie, to tak bez konca mozna, fuj..
a teraz zaleglam na kanapie, korzystajac z uspienia dziecka na balkonie-wygwizdowie i chyba tez sie zdrzemne, brrr..
Roni, hehe ja wczoraj zakupilam HP :-) to starrtujemy razem ;-)
mi wszystko totalnie jedno, ale wkurza mnie, ze jak jest watek zamkniety to zawsze musze wejsc na pierwsza strone i dopiero potem na ostatnia. uciazliwe.
czarna, a to ci krotkie wloski, hehe :-)
ja wlasnie wysprzatalam chatke. wstawilam zmyware, dwa prania, zlozylam, sprzatnelam, odkurzylam, sprzatnelam gruntownie kuchnie i lazienke. ufff. jeszcze zmywanie podlog, rozwieszenie prania (znienawidzone, brr), przeprasowanie kilku rzeczy... jesu, jak czlowiek zacznie, to tak bez konca mozna, fuj..
a teraz zaleglam na kanapie, korzystajac z uspienia dziecka na balkonie-wygwizdowie i chyba tez sie zdrzemne, brrr..
Roni, hehe ja wczoraj zakupilam HP :-) to starrtujemy razem ;-)
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Serdeczne gratulacje!!!
Zycze spokojnej i zdrowej ciazy.. wszystkim
Zycze spokojnej i zdrowej ciazy.. wszystkim
sugarspunsister
matka polka superstar
jesu, mnie meczy ten temat zamykania/nie zamykania..
tak jak wyzej
zdanie moja kilka stron w gore
kamila ogromne gratulacje :-)
zycze wszystkiego naj naj
no i kolejny wrzesniowy dzieciaczek- tak jak ciocia sugar ;-)
ja wczoraj wrocilam do domu po 3
male spotkanko z kumpela okazalo sie super party hehe
spotkalysmy po drodze kupe znajomych i siedzielismy w knajpie az nas wywalili
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
kul
kate z tym kasowaniem to nie bierz do siebie sieroto bo chodzilo o to ze po co masz sie przemeczac debilami
kate z tym kasowaniem to nie bierz do siebie sieroto bo chodzilo o to ze po co masz sie przemeczac debilami