reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo ;-)

no nie zartujcie, pierwsza jestem? ;-)

poranek tym razem ok ;-) choc niewyspanam strasznie. nie wiem, kiedy uda mi sie wyspac w koncu.. niewazne, ile spie, zawsze wstaje niedospana (lub po prostu juz przespana). ale zawsze jest zle :-p

nunek ma juz niemalze calkiem suchy nosek, troche kaszle jeszcze, ale tylko rano. to chyba odkasluje flegme tylko, co :-)

dzis dzien jak codzien... beeee...
ale sliczna pogoda za oknem, to moze wyjdziemy gdzies z mlodym sie przejsc chociaz..

buzka!

reklama
Wiecie co, mi jest silnie obojętne czy wątek będzie zamknięty czy otwarty, tylko bym chciała żeby już nie był to wątek nt: karmić/nie karmić trolla, zamnknąć/nie zamknąć wątek, czy czytają nas psychopaci, debilki robią to/tamto... :dry::sorry2:

Lucky - 55 schaboszczaków, ło matko! :szok::szok::szok: Jesteś dzielna na maksa :tak::-)

Aenye - ja dziś też jakaś niedospana... obudziłam się 4:30 jakaś wyspana, ale o 6 jak miałam wstawać jednak stwierdziłam, że coś to pomyłka była ta 4:30... ;-)

U Piotrusia cały czas troche katarku, ale lekkiego - w dzień mu znika. Rano się wysmarka i jest ok. Pewnie Filipek też podobnie i odkasłuje rano. Ja zresztą też odkasłuje rano więc podejrzewam że to samo :-)

jestem w Ciazy :tak:

I cieszymy sie strasznie :-)

Narazie nikomu nie mówimy :-D:-D ale i tak juz zaraz sie dowiedza bo psycholki sa wsród nas :-D:-D ale wali mnie to jestesmy najszczesliwsi na swiecie i zadna pinda tewgo nie popsuje swoimi wynurzeniami :-D

KAMILAAAAAAA!!!!!!!!! TO CUDNIE!!!!!!!!! NASZE PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!
PS. WIEDZIALAM :-p :-D :-D :-D

a psychopatkami wariatkami sie nie przejmuj, najwazniejsza jest wasza.. czworeczka :-D

hehe, ale fajny dzionek sie zrobil :-)

tylko szkoda, ze akurat sie Filip sfajdal, no... :sorry2:

Dziewczyny podziw niepotrzebny:-D Bo uwielbiam robić cokolwiek dla T.
A tam strasznie drogie zarełko i jak moge to chętnie mu poślę jego ulubione przeze mnie nienawidzone schaboszczaki:-)

Saraa milość jest;-)
Kasieńko nie dzielna na maxa tylko powód j/w;-):-)

A ja jakoś niby sie wyspałam (ilość godzin snu), ale mimo to jakoś nie mam weny do niczego.
Trzeba się ruszyć po pączki, a nie mam siły stać dziś.
Ech choroba, katar, zgaga a jeszcze musze kawe wypić bo się przewrócę:dry:
Czy wery tragiczne jak sobie redbula wypiję:baffled:

A i Kamilko kochana gratulowałam na galerii:happy: Ściskam bardzo:-)

Jak zobaczyłam swój suwak to nagle jakoś mnie przeraziło jak mam mało czasu na moich tylko chłopaków samych:rofl2: Jeju ja "zaraz" rodzę:-p jak to szybko zasuwa:baffled: A niedawno był 8 tydzień:laugh2:

Hehe, Lucky, to szybko zleciało :-D Mam nadzieję, że i mi tak szybko zleci - bo rodzić to mogę codziennie, ale ciąża to koszmar :sorry2:
Jak nie chce ci się iść po pączki to zrób domowe ;-) My zawsze robiliśmy (teraz nie bo nie mogę jeść buuu ), dużo fajniejsze niż kupione :tak::-)

reklama
Do góry