reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

moja pralka nie ma programatora,hehe, nie tak łatwo ja włączyć;-) A jak już jest włączona, to ma opcję ,,blokada" (dziękowac za nią)

U nas łazienka poza zasięgiem. Zamykana i klamki za wysoko;-)

reklama
ja tez ide tylko ze poczytac:-D

a ja sie nie zalapalam na nagrobne zdjecie czarnej buuuuu
for you mój nagrobek

Kate zdróweczka dla maluszka
Aenye super poranek;-) mój rano wstał i pod drzwiami "bababababab" wołał to baba przyleciała po niego i go wziąła;-)
U nas młody wywala pranie z pralki i próbuje wejść do środka

Roni, to prawda, Marek niemalze za mnie przewinal Fifke, jak ja zapomnialam w ogole go przewinac :-D po kilkunastu godzinach od urodzenia zostal przewiniety po raz 1 ;-)
i superancko, ze bedziecie mogli sie wyszalec :-)

moj za to z wanny wylazi :baffled: sie ma, jak sie chcialo super wanne profilowana na ramiona i z raczkami :baffled:

a co do prania, moj wstawia zawodowo :cool2: mam takie gupie pokretlo, ze nie da sie ustawic programu "0", wiec notorycznie mam ustawiony najkrotszy program, 2 minuty, zeby byly szkody mozliwie najmniejsze. blokady przed dziecmi to dziaderstwo nie ma, a wlacza sie wszystko na superelektrojebiczne przyciski :crazy:
i musimy miec drzwi do pralki otwarte caly czas. a piore tylko, kiedy mlody spi ;-) ale faktem, jest SUUUUUUUUUPERRR cicha. musze wszystko powylaczac i sie wsluchac, by ja uslyszec w ogole :-)
z minusow tylko jeszcze to, ze nie ma szybkiego programu prania.. ale moze dzieki temu bede miala lepiej wyprane wsio ;-)

lucky
, dobre te prezydenckie klamki :-D :-D :-D

sugar
- o, dobry pomysl z tym kiblem. zobacze, co to jest :-)

ja ci powiem, roni, ze ja mam najtansza, jaka znalazlam i ladna - 330zl, ale kurka wodna przez te profilowania z kazdej strony jest tak maciupka (a rozmiar 70x150), ze ja sie ledwo mieszcze i relaks sredniawka, a D. to wcale.. na szczescie mamy plan kupic taki parawan nawannowy, do prysznica, bo by kiepscizna byla juz totalnie.. zaluje strasznie, ze nie wzielismy zwyklej, ehh, byloby co najmniej 15cm wszerz i ze 25cm wzdluz wiecej (serio)..

sugar - ariston, o taka: ARISTON AVSF 129 | AGD expert

Się uśmiałam i mimo iż nie lubię filmów dokum. ten z miłą chęcią obejrze;-)

Kate zdrówka dla maluszka.No niestety dziewczyny mają rację takie zapalenie może być wywołane z najmniejszego katarku.

Aeyne to miałaś wesoły poranek.

My też mamy pralkę z góry i mała niedosięgnie tak szybko.A wanne profilowaną jak Aeyne i mała też wyłazi:baffled:

a no czasem tak jest, że się wynalazaki kupuje a potem sie nie mieści:rofl2:

musiałam jechać do zusu dzisiaj bo mi pinda w szpitalu wmówiła, że tomka legitymacja w którą jest Małolat wpisany musi być podstęplowana bo ona mi wypisu nie wyda:crazy:zajerzdżam do ZUSu a tam mi pani oświadcza, żebym sie nie dała odsyłać bo T. jako pracodawca jest na innych zasadach i tam się nie stępluje:nerd:
i tym sposobem wysłam Teścia po wypis(bo od razu swój odbierał) bo bym ta Panią w szpitalu pojechała po całości chyba ( trzeba tu dodać, że pindzi mówiłam, że się jego legitki nie stępluje a ona ze mnie debila robi!!!!!!!!!!:wściekła/y:)

no ale coż
cały dzień ziewam jak opętana i nie moge sie ogarnąć do nauki:baffled:

niech ktoś sprawi, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce......

A on nie potrzebuje tylko kwitków ze płaci?

No to sprawiam
Niech sie Sarze chce jak jej sie nie chce:rofl2::-D Pomogłam

A moja mała wyrwała mi spacje w laptopie i mnie szlak trafia.
Ide pranie powiesic

reklama
Halo halo z wieczorka.
Zaraz bedzimy skrecac szafyktore wreszcie przywiezli.
No i sie rozpakuje do konca.

Wesolutko wczoraj pogadalyscie...usmialam sie.:-);-)
No jak to nieproszeni goscie stwierdzili - slawne jestesmy bo cala Pl nas czyta hehehe.:-D:-D Teraz pora na film:tak::tak:

Kate zdrowka dla maluszka zycze.

Do góry