reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

witam z rana już urechotana z waszych postów
sikam:-D:-D:-D

Kate uściski dla maluszka i trzymam kciuki, żeby szybciutko wyzdrowiał
..aenye nie ma jak to radosny poranek:laugh2:

miłego dnia kobietki

reklama
Witam,
Aenye, Sugar Wy miałyście po 1 kupie u mnie były 3:sorry2:
najpierw kocia kuweta, bo zapach miodkowy, potem Domiś a potem Lil - "mamuś ale ja naprawde nie zdążyłem:baffled::dry::rofl2:

No działo się tu mnogo:-D

Ja też sikam, ale z powodu kataru:-p

Boziu jak ja nie znoszę chorób:no:

lucky, hehe, to widze my ten sam pulap radosci dzis rano ;-)
a z tym sikaniem to masakra, odkad kaszle i kicham, bedzie juz 2tyg, non toper z wkladkami pomykam, az mam podrazniona niunie ze hej :crazy: co za cholerstwo straszne, to mnie najbardziej wkurza ;-) z Fiolem nie mialam tak NIGDY, przez cale 9 miesiecy i pozniej :crazy: a tu od poczatku, smiech, kichniecie i pozamiatane :wściekła/y:

Roni, a jak ;-) jak sie nie pochwale, to nikt nie zauwazy, hehehehehe :-D :-D

kasia
, bo my drzwi nie mamy jeszcze, a mop to ostatnio ulubiona rzecz mlodego w domu. zazwyczaj stoi w wannie (jedyne niedostepne miejsce dla niego), ale dzis rano D. bral prysznic i zapomnial wlozyc z powrotem, grr.

w ogole ja nie wiem, ale moje dziecko bedzie albo sprzataczem, albo kiblowym. normalnie kocha miotle, odkurzacz, mopa i z najwiekszym ukontentowaniem wsadzac lapska po lokcie do kibla, wyciagac z niego wode rekami badz roznymi zabawkami (ktore potem np. graja dwa dni non stop :-p) i robic kaluze :-(
fak, najgorsze, ze sie juz nauczyl podnosic deske, hehhhh.. teraz chwila podejrzanej ciszy i wiadomo, co sie kroi :rofl2:

a teraz sonda:
ile razy wasze maluchy wstawily juz pranie? :rofl2:

Kasiu_z ciesze sie ze wsio ok. u Ciebie, mialam przeczucie ze tak bedzie :tak:

Ale sie wczoraj rozgadalyscie chyba godzine Was dzisiaj w pracy nadrabialam

Witaj Aureus, ja podobnie jak Ty przygarnieta, bywam troche niewdzieczna ale pewnie to wiesz, generalnie ciesze sie ze moge u dziewczyn czasami cos skrobnac ;)

Aj Pat dokładnie:tak:
I z pobudką i z tym sikaniem(koszmar w trampkach:sorry2:) a i z chwaleniem niestety też:-p (Roni;-)).

I ps w ca te zakupy, tak:confused: Bo zaraz jadę po sklepach rundę strzelić. Póki mogę.
Teściowa zaoferowała sie że posiedzi trochę z chłopcami u siebie w domu, wiec ich podrzucę i wio:-)

Domiś zafascynowany źródełkiem jak najbardziej, a że w domu mam drzwi, ale klamki niestety dla prezydenta to otwiera wszędzie i wszystkie:crazy:

..aenye u nas te same "zabawki" rządzą:baffled:
a co do prania to kręci programatorem w tą i spowrotem ale dobrze włączy mu się nie udało:laugh2:

Lucky udanych zakupów:blink:

hehehe wyobrazam sobie mateusza z zabandazowanymi rekami - niezly delikates z niego swoja droga :rofl2:

aenye kupcie taka blokade na deske do wc, w liroyu maja cala game tych zabzpieczen do wyboru do koloru :tak:
mlody ma wyjete szczebelki w lozeczku?
moj pranie wylaczyl kilka razy

kate co do zapalenia potwierdzam to co roni

moje dziecko spalo od 21 do 7 (karmionko) i teraz sobie lezy i oglada okno :laugh2:

U mnie pralka od góry ladowana to jeszcze nie sięga :-p
Ale macie wesoło :-D
U mnie uwielbia włazić do prysznica i tam siedzieć i sobie tupać. Szczęśliwy że hej. No i w łazience do wanny wrzucać wszystko z boku wanny co dosięgnie (zabawki, swoją pastę i szczoteczkę do zębów itp). Poza tym wywleka brudne ciuchy z kosza bardzo się cieszy z tego, nosi w zębach po całym domu zdobyte trofea :-D

reklama
hehe J na poczatku nie mogl sie przekonac do przewijania kupy, pierwsza akcje jak go w koncu zmusilam mamy nagrana, J owinal sobie twarz t-shirtem a ja nagrywalam, oczywiscie skonczylo sie afera bo mu jakos tak reka wjechala ze on w kupie i ostatnie body Agatki tez cale w kupie a reszta ciuchow wlasnie sie suszyla po praniu ;) ale sie przkonal, teraz mowi ze nawet, za przeproszeniem, zjadlby jej kupe ;)

Do góry