reklama
Witam,
Aenye, Sugar Wy miałyście po 1 kupie u mnie były 3
najpierw kocia kuweta, bo zapach miodkowy, potem Domiś a potem Lil - "mamuś ale ja naprawde nie zdążyłem
No działo się tu mnogo
Ja też sikam, ale z powodu kataru
Boziu jak ja nie znoszę chorób
Aenye, Sugar Wy miałyście po 1 kupie u mnie były 3
najpierw kocia kuweta, bo zapach miodkowy, potem Domiś a potem Lil - "mamuś ale ja naprawde nie zdążyłem
No działo się tu mnogo
Ja też sikam, ale z powodu kataru
Boziu jak ja nie znoszę chorób
..aenye
Mama grudniowa'06
lucky, hehe, to widze my ten sam pulap radosci dzis rano ;-)
a z tym sikaniem to masakra, odkad kaszle i kicham, bedzie juz 2tyg, non toper z wkladkami pomykam, az mam podrazniona niunie ze hej co za cholerstwo straszne, to mnie najbardziej wkurza ;-) z Fiolem nie mialam tak NIGDY, przez cale 9 miesiecy i pozniej a tu od poczatku, smiech, kichniecie i pozamiatane
Roni, a jak ;-) jak sie nie pochwale, to nikt nie zauwazy, hehehehehe
kasia, bo my drzwi nie mamy jeszcze, a mop to ostatnio ulubiona rzecz mlodego w domu. zazwyczaj stoi w wannie (jedyne niedostepne miejsce dla niego), ale dzis rano D. bral prysznic i zapomnial wlozyc z powrotem, grr.
w ogole ja nie wiem, ale moje dziecko bedzie albo sprzataczem, albo kiblowym. normalnie kocha miotle, odkurzacz, mopa i z najwiekszym ukontentowaniem wsadzac lapska po lokcie do kibla, wyciagac z niego wode rekami badz roznymi zabawkami (ktore potem np. graja dwa dni non stop ) i robic kaluze :-(
fak, najgorsze, ze sie juz nauczyl podnosic deske, hehhhh.. teraz chwila podejrzanej ciszy i wiadomo, co sie kroi
a teraz sonda:
ile razy wasze maluchy wstawily juz pranie?
a z tym sikaniem to masakra, odkad kaszle i kicham, bedzie juz 2tyg, non toper z wkladkami pomykam, az mam podrazniona niunie ze hej co za cholerstwo straszne, to mnie najbardziej wkurza ;-) z Fiolem nie mialam tak NIGDY, przez cale 9 miesiecy i pozniej a tu od poczatku, smiech, kichniecie i pozamiatane
Roni, a jak ;-) jak sie nie pochwale, to nikt nie zauwazy, hehehehehe
kasia, bo my drzwi nie mamy jeszcze, a mop to ostatnio ulubiona rzecz mlodego w domu. zazwyczaj stoi w wannie (jedyne niedostepne miejsce dla niego), ale dzis rano D. bral prysznic i zapomnial wlozyc z powrotem, grr.
w ogole ja nie wiem, ale moje dziecko bedzie albo sprzataczem, albo kiblowym. normalnie kocha miotle, odkurzacz, mopa i z najwiekszym ukontentowaniem wsadzac lapska po lokcie do kibla, wyciagac z niego wode rekami badz roznymi zabawkami (ktore potem np. graja dwa dni non stop ) i robic kaluze :-(
fak, najgorsze, ze sie juz nauczyl podnosic deske, hehhhh.. teraz chwila podejrzanej ciszy i wiadomo, co sie kroi
a teraz sonda:
ile razy wasze maluchy wstawily juz pranie?
Kasiu_z ciesze sie ze wsio ok. u Ciebie, mialam przeczucie ze tak bedzie
Ale sie wczoraj rozgadalyscie chyba godzine Was dzisiaj w pracy nadrabialam
Witaj Aureus, ja podobnie jak Ty przygarnieta, bywam troche niewdzieczna ale pewnie to wiesz, generalnie ciesze sie ze moge u dziewczyn czasami cos skrobnac
Ale sie wczoraj rozgadalyscie chyba godzine Was dzisiaj w pracy nadrabialam
Witaj Aureus, ja podobnie jak Ty przygarnieta, bywam troche niewdzieczna ale pewnie to wiesz, generalnie ciesze sie ze moge u dziewczyn czasami cos skrobnac
Aj Pat dokładnie
I z pobudką i z tym sikaniem(koszmar w trampkach) a i z chwaleniem niestety też (Roni;-)).
I ps w ca te zakupy, tak Bo zaraz jadę po sklepach rundę strzelić. Póki mogę.
Teściowa zaoferowała sie że posiedzi trochę z chłopcami u siebie w domu, wiec ich podrzucę i wio:-)
Domiś zafascynowany źródełkiem jak najbardziej, a że w domu mam drzwi, ale klamki niestety dla prezydenta to otwiera wszędzie i wszystkie
I z pobudką i z tym sikaniem(koszmar w trampkach) a i z chwaleniem niestety też (Roni;-)).
I ps w ca te zakupy, tak Bo zaraz jadę po sklepach rundę strzelić. Póki mogę.
Teściowa zaoferowała sie że posiedzi trochę z chłopcami u siebie w domu, wiec ich podrzucę i wio:-)
Domiś zafascynowany źródełkiem jak najbardziej, a że w domu mam drzwi, ale klamki niestety dla prezydenta to otwiera wszędzie i wszystkie
sugarspunsister
matka polka superstar
hehehe wyobrazam sobie mateusza z zabandazowanymi rekami - niezly delikates z niego swoja droga
aenye kupcie taka blokade na deske do wc, w liroyu maja cala game tych zabzpieczen do wyboru do koloru
mlody ma wyjete szczebelki w lozeczku?
moj pranie wylaczyl kilka razy
kate co do zapalenia potwierdzam to co roni
moje dziecko spalo od 21 do 7 (karmionko) i teraz sobie lezy i oglada okno
aenye kupcie taka blokade na deske do wc, w liroyu maja cala game tych zabzpieczen do wyboru do koloru
mlody ma wyjete szczebelki w lozeczku?
moj pranie wylaczyl kilka razy
kate co do zapalenia potwierdzam to co roni
moje dziecko spalo od 21 do 7 (karmionko) i teraz sobie lezy i oglada okno
U mnie pralka od góry ladowana to jeszcze nie sięga
Ale macie wesoło
U mnie uwielbia włazić do prysznica i tam siedzieć i sobie tupać. Szczęśliwy że hej. No i w łazience do wanny wrzucać wszystko z boku wanny co dosięgnie (zabawki, swoją pastę i szczoteczkę do zębów itp). Poza tym wywleka brudne ciuchy z kosza bardzo się cieszy z tego, nosi w zębach po całym domu zdobyte trofea
Ale macie wesoło
U mnie uwielbia włazić do prysznica i tam siedzieć i sobie tupać. Szczęśliwy że hej. No i w łazience do wanny wrzucać wszystko z boku wanny co dosięgnie (zabawki, swoją pastę i szczoteczkę do zębów itp). Poza tym wywleka brudne ciuchy z kosza bardzo się cieszy z tego, nosi w zębach po całym domu zdobyte trofea
reklama
hehe J na poczatku nie mogl sie przekonac do przewijania kupy, pierwsza akcje jak go w koncu zmusilam mamy nagrana, J owinal sobie twarz t-shirtem a ja nagrywalam, oczywiscie skonczylo sie afera bo mu jakos tak reka wjechala ze on w kupie i ostatnie body Agatki tez cale w kupie a reszta ciuchow wlasnie sie suszyla po praniu ale sie przkonal, teraz mowi ze nawet, za przeproszeniem, zjadlby jej kupe