reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam wszystkie sławne i znane:-D
i niedługo pewnie i bogate;-)

mam zapalenie spojówek:baffled:

Pawła sis mały /m 7 tyg/ jest w szpitalu, zapalenie płuc:szok:
nawet niewiadomo skąd???
jaka może być przyczyna?

starszy brat był chory na zapalenie gardła, ale jakoś niegroźnie

hejo z rana
dziecko mi wyje :baffled:
i od rana jakas wscieklizna mnie dopadla.
mlody mnie rano obudzil mokrym mopem, zdazyl juz po calym mieszkaniu z nim lazic, wniosek - byl sam calusienki mokry, a tu z nosa leci.. jeszcze D. zapomnial okna pozamykac przed wyjsciem i w domu pizdziawa, a ten mi z katarem pomyka w mokrej pizamie, i to tak cicho, ze sie nawet nie obudzilam :zawstydzona/y:
a na dodatek sie obsral caly, matko bosko czestochosko. normalnie po szyje :crazy:

bnnbbbbbbbbbb nm - to pozdrowienia od glona ;-)

a, i zlozylismy zabawke, co ja dostal na roczek ( :-D tak po jednej na jakis czas otwieramy, tyle tego ma) i sie okazalo, ze choojnia z grzybnia, bo kuzwa nie ma baterii :angry:

ogolnie wesolutki poranek :-D a jeszcze mama zaraz do mnie wpadnie i bedzie gadac, ze mam nieposprzatane (w sensie kartony) eeeh ;-) ale fajnie, ze posiedzi ze mna, nie bede sie nudzic :-)

buzia na dzien dobry w ogole :-)

kate
- jejku, przytulaki dla malego.. niech sie mama nie martwi, bedzie wsio ok. ja tez mialam zapalenie pluc, tuz po urodzeniu. a jaka fajna wyroslam :-D

yoyo lasencje!!

Aenye calkiem przyjemna poranek hehe :-D
Kate buziaki dla maluszka, niech szybko wraca do zdrowia!

reklama
Obudził mopem???? !!! :szok: :-D:-D:-D

Nieźle nieźle.
A mi dziś do końca tygodnia ściany w pracy malują :dry: Chodzę się bunkrować w komputerowym bo przecież otruć się idzie.
Za to udało mi się przemeldować - pani w urzędzie bardzo miła, czegoś tam nie miałam to zadzwoniła potwierdzić w spółdzielni gdzie mieszkam i nie musiałam raz jeszcze nosić.
Także mamy z glonem nowy adres heh :-)

Do góry