reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ho ho ho!!!

i ja sie melduje z kawka na pokladzie :-)

normalnie sie wzruszylam dzis, moj men to samo chyba, bo takie mi esemeski przysylal nostalgiczne... wspominalismy, co sie dzialo rok temu :-) heh... takie cudne malenstwo przyszlo do nas... zostalo i stalo sie malym gnomikiem :-) najcudniejszym, czasami strasznie meczacym i drazniacym, ale najkochanszym na swiecie, i bez ktorego nie ma juz po co zyc :-) jeeeejku... i juz za pare miechow nastepne sloneczko nam zaswieci :-) ale mamy fajnie!...

hehe, wczoraj w nocy o 0.50 (czyli godzinie urodzin Fijolka) poszlam dac mu buzi. no i obudzilam :cool2: :-D gupia sentymentalna mama :sorry2: :-D

Dita - uuuuuuuuuuuuuuuuu, sama bym sie przestraszyla... moj men mial kiedys takie jazdy, ze w goraczce majaczyl i np. oskarzal wszystkich, ze chca go otruc, rzucal jedzeniem w mame i takie tam :-D serio, ja bym padla z wrazenia, gdyby mi taki cyrk odstawil.
trzymam kciuki za chorowitki! to jakas angina czy grypa?

kasia - super pocztowka :-) milego wyjazdu!!!

kicia - gratuluje powrotu do pracy!

atol :-D

reklama
Generalnie to wirus, wczoraj lekarka zbadała Alę i żadnego antybiotyku nie przepisała, bo stwierdziła że to wirus. Więc sądzę że u Natki to samo, ale lepiej niech zbada. Aha - i lekarka powiedziała że wszystko to przez tę pogodę - jakby chwycił mróz i trzymał - to skończyłyby się choroby, a w takie niewiadomoco - raz mróz raz plucha to bakterie i wirusy mają pole do popisu...w ogóle to kasia_z o tym mogłaby bardziej naukowo napisać;-):tak:

aenye - hehehe, no głupia sentymentalna mamo:-D:-D:-D Ale rozumiem twoje wzruszenie:tak: Jeszcze raz całusy dla Filiperka. A ja jak byłam mała też miaąłm takie jazdy jak twój D i jak moja Ala - np wydawało mi sie że na środku pokoju jest wielka kula prądu i jak ktoś sie do mnie zbliża to ona chce wybychnąć i darłam sie żeby nikt się do mnie nie zbliżał ,,bo wybuchnie". No jaja. Ale wiem,że dla dziecka to straszne - dlatego mi szkoda Ali.

nadchodzi czas bieganiny świątecznej i nie wiem czy będę mogła zajrzeć więc już dzisiaj dla wszystkich dużych i małych życzenia z całego serca:

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,gdzie gasną spory, goją się rany życzę Wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. A gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Was Aniołek ode mnie uściska i przekaże gorące życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia - Agnieszka Sławek i mała Alicja

kotek.gif

Zycz

Dziękujemy, Agutka:tak:
I tobie życzę zdrowych, spokojnych i białych Świąt Bożego Narodzenia :tak:

Zima na obrazku piękna i wymarzona:tak:

Aeyne ja też czekałam do 2:00 w dniu narodzin małej aby ją wycałować i tak ją rozdrażniłam że do rana w moich ramionach spała:szok: ale pisałam o tym wczesniej.
Ojjj Agutku i Tobie zycze tego samego.
Dita a moze to było lunatykowanie:-D
Co do zimy z obrazka, jestem za ale tylko na okres świąteczny i ferie:-p

hej dziewczyny!

Dziś o 6 Filipek sie obudzil, dokładnie w dniu narodzin:-) wycałowałam go i złożyłam życzonka:-) ah wzruszyłam się nawet.
Thx za życzenia w imieniu Filipka:happy2:

Jestem dziś zabiegana wiec zmykam
pozdrawiam!

reklama
Hmmmm spotkałam się z majeczeniem w czasie gorączki ale tylko przez sen:tak: . Musiała mięć chyba bardzo wysoką temp. aż jestem w szoku. Też bym się wystraszyła:szok:

Kinga a jak zdrówko,a roczek dzisiaj robisz?

Mała śpi więc co zapamaiętałąm to piszę:-p

Lucky jakbym miała taką sytuację co Ty też bym czekała na wyprawienie roczku. Mój M miał mieć wyjazd do Meksyku - na poczatku grudnia i też jakby wyjazd wypalił to roczek na bank bym przesuneła.

Roni to fajnie że imprezka się udała i było milutko.

Aeyne sen niesamowity. Mi też sie czasami zdarzaja takie realistyczne sny i przeważnie jak mnie m budzi ja coś tam nawijam a on w śmiech "co ty gadasz" a mi wstyd.

Kasia_z pikna widokówka. Bardzo pozytywnie mnie zaskakujesz takimi gadżetami.
Zdrowych Wesołych Świąt

Moja gwiazda wcześniej spała bardzo różnie raz było 1x dzienni innym razem 2xdziennie. Teraz od kiedy wprowadziłam ta metodę zasypiania. Mała śpi 2xdzienni po ok 1 h za pierwszym razem i koło 40 min druga drzemka. Wsio piknie się poukładało u nas w tej sprawie.

TYlko tyle zapamiętałam jak kogoś pominełam to nie świadomie:tak:

Mała śpioch więc ogarne chatkę i siebie:zawstydzona/y: i jak wstanie lece na zakupy, bo coś czuje że moja d... puszcza korzenie w fotel.:-p

Do góry