reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hmmmm Nieistotna może to faktycznie uczulenie na jakiś składnik leku, zdarza się to ale mnie omineło i moje dzieci:-( Współczuje Filipkowi a tobie życze cierpliwości i wytrwałości.
Moja np jak podnosi jej się temp (choć nie zawsze) ma uczulenie (na buzi zazwyczaj-pojedyncze chrostki) 2,3 razy dziennie stolec +odparzenie, ciągnie się za uszy lub się bieje po nich (fajnie to brzmi) i jest delikatnie przeziębiona(katarek) na 100 % ZĄBEK!!!!! Tak właśnie ma teraz wiec tylko czekam aż sie jakiś urodzi;-)

reklama
helllllouuuu...

nikt za mna nie teskni cos ;-)

a ja tu urwanie glowy, kosmos jakis mam. od kilku dni o 8 jade na budowe pilnowac robotnikow przeroznych. dwa dni nam kuchnie robili, heh.. zalamka! ponoc tyle przerobek :cool2: ale pod wrazeniem ogromnym jestem profesjonalnosci montazystow z ikei - nie bylo, ze sie nie da czy cos. jak sie okazalo, ze zaworki od kranu nie teges, to pojechali i kupili dobre. jak sie okazalo, ze pradu nie ma, naprawili gniazdko. przesuwali i docinali szafki. no mistrzostwo swiata, bez dyskusji i afer. to ja rozumiem!
a chlopak mial 19 lat, ten, co u nas robil prawie caly czas sam! :szok::tak:

od jutra zaczynamy porzadeczki, musimy tez pojechac po jakies pierdoly pewnie... kasia, bez obaw, na pewno dostaniesz kojczyk przed swietami :tak:sorki za zwloke, ale kurcze czasu cos nie bylo wcale ostatnio, jezdze jak popapraniec do ikei na mega stresie, ze z niczym nie zdaze i zazwyczaj rano :-( ale uda sie, promis :-)

w ogole dziecko za mna teskni, szok :szok: dotychczas nie tesknil wcale :no: a teraz jak wyjde to ryczy i co chwile chodzi pod drzwi i placze.. no a ja go nie moge ze soba zabrac, bo tam nie dosc, ze syf totalny, to jeszcze gniazdka (oslonki) nie pozakladane i kable ze sciany wylaza w wiekszosci, do tego smierdzi klejem od podlog i silikonami roznymi. brrr. mam nadzieje, ze ja sie nie struje :baffled:

mam znowu skurczyki okropne, od polowy ciazy z Fiolem tez tak mialam, wiec znam ten bol. ale fuj, od kilku dni codziennie biore nospe, bo inaczej pobolewa (jak na @) i wnerwia.

i jeszcze telefon zgubilam dzis gdzies, nie wiem, moze zostal na budowie, moze w aucie mi wypadl, a moze w ogole posialam wpizdu... oby nie, mialam tam miliard telefonow zapisanych :-(

i nie wiem kiedy zrobie swiateczne zakupy, na razie allegro rulez, ale wsio musze kurierem zamawiac, bo kuzwa trojmiasto sparalizowane pocztowo!!! koszmar jakis!!! 1/4 paczek ma u nas mega opoznienia, i oczywiscie kto musi odpisywac na maile wkur.wionych klientow??? :cool:

a, i do tego wszystkiego rozwalil mi sie plaszcz (zamek). mam go juz 5 lat, to jego szosty sezon chyba. wiec niby czas. ale jak ja mam teraz w ogole o nowym myslec?? z takim brzuchem???
i buty tez mi sie rozwalily. ale tu juz nie ma rady, musza byc nowe. bo wszyscy mowia, ze wstyd ze mna gdzies pojsc, tak sie rozjechaly. heh. ale 3 lata juz odrobily. chcialam kupic razem z nowym plaszczem, ale trudno.

jedyne dobre, ze o dziwo dostalam od mojej kofanej uczelni 930zl socjala zamiast tradycyjnego 360 :-D nie wiem, co to za cud nad Wisla, ale mi sie podoba :-D pewnie jak w zeszlym roku zostaly im dodatkowe pieniazki :-) kofam UG za to!

dobra, to tyle, zebyscie mnie nie zapomnialy :-)

WSZYSTKIEGO NAJ DLA ROCZNIACZKOW!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Ja tez wyskoczylam, ze roczek bedzie u nas. i teraz mam stresa :zawstydzona/y:

pierwsza ;-) chociaż w weekend mogę brylować ;-) właśnie kończe 2 kawke i jest gites :tak: nie śpimy od 6:00 (dzień jak codzień)

a i chciałam napisać, że ta mestoda zasypiania jest zaje bista :cool2:wczoraj położyłam młoda do łóżka buzi dobranoc a ona klap na twarz i śpiocha :shocked2: nomalnie szok :tak:
Kicia jeszcze raz dzięki za pomoc, myśle że od nowego roku młoda będzie już u siebie w pokoju :tak:

Kobity jakie ząbersy rosną po jedynkach :confused:

Ditka co to za dół Cię dopadł ???

U mnie w ogóle w swoim pokoju lepiej śpi niż spał z nami. Się nie wybudza wcale.
W ogóle już go nawet wiertarki i młotki nie ruszają. Ostatnio wyżynarką coś rzeźbiliśmy w kuchni i nawet się nie obudził. Podoba mi się to :-D

Miłka u nas w swoim pokoju śpi godzinkę dłużej, może i dla Milaka jest szansa ? ;-)

U mnie po 1 wyrosły dwójki. Ale u góry najpierw 2 potem 1.

Aenye - nie stresuj się kobito. Wszystko się jakoś tam ułoży bez stresu. My też wszystko kurierem. Na pocz. grudnia kupiliśmy pocztą, wczoraj doszło. Średnio 18 dni idzie teraz kartka/paczka. Przynajmniej tu. Kurierzy zarobią. :dry: Gratuluję kaski z uczelni :-)

czarna, no co ty. jak mus to mus :-) nie chce mi sie, ale nie ma komu za mnie tego zrobic. najgorsze, ze wsio sie razem zbieglo - remont, otwarcie knajpy, goracy sezon zabawkarski w naszej firmie i w firmie rodzicow D. nie bardzo ma kto nam pomoc, w ogole super, ze jakos sie zgrywa, zeby Fiolka zostawiac gdzies.

kasia, no to git, jakos sie dogadamy. ale z ciebie oaza spokoju ;-)

ps dzien dobry tak w ogole :-)

ps2 dita, nie doluj :-) mow, o co kaman i juz. lof :-)

reklama
Olafek jeszce raz dziekuje ciociom za zyczenia!!!!!!!!!! buziak :-)

Milka ciesze sie ze tak szybko u was poszlo!! gratuluje:tak: z tym odzdzielnym pokojem to doby pomysl!

Do góry