reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
noc tragedia
cala nie spalam bo czuwalam na malym
wieczorem polozylam go do lozeczka o 21 i po 2 godzinach przychodze do niego a on lezy bez ruchu tak jak go zostawialm (zwykle sie przekreca milion razy) i telepie nim
nozki mial tak podkurczone ze nie dal rozprostowac
tak mu zimno z goraczki bylo
polozylam sie spac z nim, zrobilam mu oklad na glowke i tak cala noc
rano bylo juz lepiej
wcale a wcale nie marudzi, nie placze
grzeczny i kochany
i wyszlo ze niby ucho
laryngolog rano powiedzial ze ma czerwone oba uszka i to od tego goraczka
na 13 ide po antybiotyki
ale cos mi sie wierzyc nie chce w te uszy
bo on nawet nie kweka jak sie go po nich maca, cala szyje mozena zmacac i nic
wiec nie sadze by daly tak wysoka i dluga goraczke
dziwne

D fatalną miał nockę. "Spaliśmy" na siedząco dosłownie.
Doszło rozwolnienie Kicia czyli jak u Olafa:-(

Jeść D nie chce, pije całe szczeście duzo- daje mu herbatke na przeziebienie hippa.

Nieistotna współczuje bardzo.

Atol super informacja o nurofenie w czopkach. Ideollo!!!

Czarna bidulko, mam nadzieję że szybko wyjdziecie z tego paskudztwa.

Serce mi się kraje jak dzieci chorują:-(. Bezradki maluńkie:-(

Dziendoberek
Nieistotna buziak dla Filipka ( zaczerwienione błony w uszkach sa po katarze i w okresie zabkowania)
A wogole to zdrówka dla wszystkoich chorowitków :-(
Kasu super niespodzianke mieliście :-)

Dzięki Aga:-)
Tak szczerze to nie znoszę wszystkich roślin prócz obowiązkowo bazylii i mięty w kuchni i innych koperków-tymianków, ale tylko do gotowania.
Ale dostałam to mam. I zamierzam doprowadzić do nieumarcia naturalnego czyli może bede pamiętac o podlewaniu:sorry2:

reklama
raz na tydzien wstawialam do garnuszka z woda na 10 minut.kora naciagla wode i wystawialam.ponoc jak sie dba to dlugo kwitnie i wiele razy.ciekawe...
tyle szmalu.40 zl. za szt, dawalam.a za wiekszego nawet wiecej.ale kocham kwiaty.wszystkie parapety mam zawalone i na szafach nawet bluszcze sruszcze.

Do góry