reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

nieistotna - a nurofen? U nas paracetamol można sobie w du pe wsadzić (dosłownie i w przenośni) - po prostu gorączka nie spada po nim....

reklama
DZIEWCZYNY:-)
dziekuje pieknie za zyczenia w imieniu Brunka:-):-)

juz 2 imprezy zaliczone[u dziadkow i tesciow] w sobote kolejna:cool2::cool2:
i wtedy zamieszcze foty:tak::-D
i Daniel przyleciał:-) na urodzinki:-)

wszystkim chorowitkom zycze zdrowka:tak:
nieistotku ja bym od razu gnala na pogotowie:zawstydzona/y::-(
roni bidulku buziaki:blink:

Nieistotna ukochaj Filipka.
Domis dzisiaj też 39,4 gorączki. Ech juz brak sił. A lekarz o niemartwienie sie prosi i uspokaja ze to zębolki, jak cos to pół czopka pyralginy 750 dać w nocy. Póki co na eferalganie 150.
U nas zęby na bank, bo młody cały czas wszystko do dzioba i normalnie gryzie sobie łapki do krwi:-(.
Co dziecko to inny człowiek. Lil całkiem niezauważalnie przeszedł całe ząbkowanie, a Domis męczy się okrutnie.

Kasu cudnie że D przyleciał:happy2:

Miałam dzis całkiem sympatyczny dzień.
Dostałam o to:

przed snem zmierzylam i bylo 38.7
u nas czopki dzialaja, ale doktorka kazala podac jeszcze nurofen w plynie ale udalo mi sie wcisnac tylko odrobine
troche sie martwie ale sie nie nakrecam
jakbym miala panikowac to w oczach juz dawno mialabym napis sepsa
nie wiem skad ta goraczka
moze ma drugi raz 3 dniowke
lekarka powiedziala ze to nie zeby to zeby podbijaja gora do 38
troche sie boje bo slabo sie zbija
bede czuwac nad nim w nocy, rano ide do laryngologa ale gdyby to bylo ucho to chyba by plakal

Kasu super ze Daniel byl z Wami, to wazny rodzinny dzien

reklama
Do góry