reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No i jak tam Filipek i Domiś? Lepiej trochu? :sorry2:

A u Darka babci we wsi ptasia grypa :-( Nie przyjedzie na roczek, nie wiadomo jak ze świętami. Sąsiadce kury wybili, u niej dwa razy dziennie chodzą liczyć, bo już prawie miesiąc zamknięte. Niby mogłaby przyjechać, ale się boi. :-( Strasznie smutno, bo się tak cieszyła że Piotrusia zobaczy...

Piotruś dziś pierwszy raz przyszedł po zrobieniu kupy z kwękiem żeby mu zmienić pieluchę. Szybki jak błyskawica ;-) Może nocnik przed 18stką to nie mrzonki ;-)

jak chlopaki z ta goraczka??
moj tez mial 2 dni wysoka goraczke, pozniej doszlo rozwolnienie...
ponoc taki wirus panuje teraz :-(

Kasia ale przykra sprawa z ta ptasia grypa, a skad jest babcia??

heloł

zdrówka życzę choróbkom

My dziś spalismy do 9 ładnie. Obudziły mnie promienie słońca:-) ślicznie dziś u nas w Iławie, aż chce się wyjść na dwór.
Zaraz zbieram się do fryzjera, muszę pasemka poprawić:happy2: odrosty sie zrobiły

Miłego dnia!

reklama
Witajcie
U Nas trwał horror 2 dni:no::no:
normalnie ja umierałam:dry:-zatrułam się frytkami i przez całą noc z wtorku na środę wymiotowałam lub miałam biegunke (tak na zmiane co by mi za dobrze nie było)
żeby mnie dobić wychodzę z kibelka w nocy i słysze takie chlupp (jak wylewa się wiadro wody) wbiegam do pokoju a tam Dawid wymiotuje:-:)-:)-(
Wczoraj cały dzień spałam-wrak ze mnie był nie samowity:no::no:
Dawid potem miał biegunkę ale juz mu przechodzi pomału
Boże niech to się już skończy................
A frytek to już nie zjem do końca życia:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry