reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

heh........i po cieżkim dniu w szkole:-p
padam i plecy mnie bolą:dry:
Olivierek to straszny cyc mamusi się zrobił jak tylko mnie widzi to w płacz i na ręce się pcha aż mi plecy siadają:baffled:
ale za to łądnie się przytula i ciepło się na sercu robi:sorry2:

a co z ..aenye czemu się nie odzywa??

czarna jak po imprezie??

ja się nazywam Malwina Jasińska z Bełchatowa jestem:-D jakby ktoś chciał mnie na naszej klasie odnaleźć bo mi się tak net buja, że zanim ja się Was doszukam to wieczność minie:wściekła/y:

reklama
Malwina ja za chwilę cię dodam jeżeli mi sie uda bo strasznie ciezko korzystać z tej stronki nasza klasa...
Mój Fifi to też synuś mamusi i koniec. Strasznie jest za mną i też jak mnie tylko widzi to płacz i na ręce. A jak się dziecko tuli to poprostu serce mięknie rozumiem cie doskonale :-)

kate hehe ciebie tez juz mam ;-) thx

reklama
Witam późną wieczorną porą. Normalnie dopiero usiadłam:baffled: Ale po pierwsze
Bardzooo DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZONKA DLA MOJEJ ROCZNEJ PANIENKI.
Imprezka była kapitalna, malutka mega grzeczna i w lekkim szoku jak jej stolat śpiewali. Wszystko odbyło się zgodnie z planem. I chyba wszystkim się podobało:-p;-). Co do wróżb wybrała 1- książeczka , 2-różaniec,3-miare,4kieliszek,5-chlebek i na końcu kase:-D:-D Tak więc rośnie mi nała zakonnica:-p:rofl2:;-)Fotki wkleje na galerii co by tutaj nie śmiecić:-D

Ale musze wam coś powiedzić bo to jest niesamowite.Jak szłam dzisiaj spać (koło 3 w nocy) malutka co chwila się budziła z płaczem i tylko zasypiała w moich ramionach i tak pzrespałyśmy przytulone do siebie pół nocy:szok::szok::szok:. Odrazu przypomniało mi się jak to wtulona do mnie spała ze mną po porodzie (urodziłam o 2 w nocy). normalnie jakby czula że to już rok:tak::tak:

Do góry