reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LAURUNI
Z OKAZJI ROCZKU ROŚNIJ PIĘKNA, SZCZęśLIWA I ZDROWA!

witam z rana, my z T już wyszykowani i lecimy do szkoły zaraz
pewnie się wieczorkiem odezwe
buziasy i miłego dnia

ps. jak ja nie cierpie niedziel:dry:

hej!

ja do was nieco na kacyku... reset dosłownie.
Wczoraj było ok! porozmawialismy popilismy jest git. Ze szwagierką jak narazie bedzie ok.
sugar my z mężem też na nasza klasa zaglądamy, szkoda tylko że stronka tak wolno chodzi no ale co sie dziwic jak tam tyle ludzi wchodzi.

ja tez nie lubię niedzieli.. ciężko powiedzieć czemu. Zle na mnie ten dzień wpływa.
idziemy dziś do tesciów na obiad i kawe wiec nie musze w domu gotowac:cool2:

sto lat dla Laury!

Witam poppołudniowu młody spi a ja zaraz bede pichcić cos smacznego :-)
A nasza klasa tez mnie wczoraj ppochłonęła :-D
Dawac dane laski to was dodam do swoich znajomych :rofl2:

Sa_raa, Kinga85 Dziękuje ślicznie w imieniu Laury.

Może jak będę miała jeszcze siły to wpadne wieczorkiem zdać relacjon.:rofl2: Bo na razie to padam na pysk:-p

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Laurce życzenia!!!:-)

czarna79 koniecznie zdaj relacje z imprezy urodzinowej, bawcie się dobrze!:-)

My własnie wrocilismy od teściów.
Padnieta jestem ide sie zdrzemnąć troszku, Filip też śpi.

Miłego popołudnia!

reklama
Kicia dzięki za metodę :tak: od dzisiaj ją wprowadzam w życie bo wczoraj młoda pobiła wszelkie rekordy :wściekła/y: usypianie od 20:00 do 23:00 myślałam, że pie rdolne się z balkonu :sorry2: normalnie cieszę się jak dziecko, że już za chwile poniedziałek i wreszcie odpocznę w robocie :dry: normalnie wyrodna matka jestem :-(

wszystkiego naj dla solenizantów

Do góry