reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Pingwinku ojjj....współczuje też miałam operację na nos i te wstrętne tamponady w obu dziurkach okropne to jest:-:)-( ale nic się nie martw to jest chwilowe jak tylko zdejmą Ci tamponady to będzie dobrze;-) a nosek do 2 tygodni będzie taki sam jak wcześniej;-)

ania no widzisz! wsio bylo ok
jeszcze chwila i bedziesz gwiazda z new nose life ;-)

roni jak nie dasz rady :cool2: jak ja dam to Ty tym bardziej
Jasiek bedzie juz meeega kumatym chlopakiem

olga- spokoju , szczescia i tego zeby bylo tak jak pragniesz....

Ale tu pustka jakas dzisiaj :confused:
Ja zaraz robie kolacje tatuś kapie maluszka :-) mam nadzieje ze szybko i ładnie usnie:cool2: a my otwieramy butel winka i wieczór lenia sobie robimy przed tv

Pingwinku super , ze wszystko poszło dobrze , a ból mini napewno prędko :tak:

Kasu pięknoto - najlepsze życzenia z okazji urodzin !!! Jeszcze więcej szczęścia i jeszcze więcej miłości kochana !!!
:happy2:

Olga sto lat w szczęściu i zdrowiu. Samych pięknych chwil. Wszystkiego co najlepsze i najmilsze:happy2:

Pingwinku jesteś dzielna bardzo. Będzie teraz cudnie. Uściskaj dzielną jak mamusia córcię:-).

reklama
Oj pusto pusto.
Pingwinek życze szybkiej rekonwalescencji po zabiegu. Co by można było jak najszybciej Marcuni rodzeństwo sprawić:blink:
hahahaha a na wypisie mam napisane Zakaz wysilku fizycznego przez 4 tyg! :-D:-D:-D

Dziekuje Wam wszystkim za cieple slowa.
Z tego co zaczelam czytac to: Roni wielkie gratulacje

Do góry