reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni dawaj do mnie!!!
Ja mam 1 pudełko migdałowo waniliowych, a drugie stracciatella:-D Może być???

Ps chłopaki oba zakatarzone, gile do pasa, ale bezgorączkowo i bezkaszlowo póki co. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

reklama
ooj lucky,to duzo zdroweczka synkom.
my starmy sie z malym czesto spacerowac.dostaje esberitox i vibowit i jakies syropki owocowe z woda w ciagu dnia.boje sie zmiany klimatu i zobazce czy te zabiegi cos pomoga.na razie odpukac jest swietnie.oby jak najdluzej.
ja dochodze do siebie po wczorajszym party swiatecznym dla pracownikow.malz mial dym.ja nie tak bardzo bo tanczylam non stop.spiewalam do mikrofonu bo byl zespol i dodatkowo karaoke.wsio za darmo.o 3 wrocilismy do domku.Dawidzio grzecznie spal.
wiem ze moge isc na sylwka bez problemu.maly z babcia czuje sie jak rybka w wodzie.
a mialm nie isc na sylwestrowe balety.a jednak kumpelka zakupila bilety zabukowala fryca i kosmetyczke i nie mam wyjscia.
Roni zmykaj na lody.;-)
cos mam zle ustawione bo non stop musze sie logowac jak chce napisac posta.nerwy mam na to:crazy:

Lucky buziaki dla chorowitków oj biedne są zakatarzone dzieciaszki:-(

u nas vibovit 2 razy w tygodniu bo lekarka mówiła, żeby nie przesadzać

mam pytanie czy któraś z mam będzie na bilansie roczniaka szczepiła na pneumokoki??

boje sie zmiany klimatu i zobazce czy te zabiegi cos pomoga​

Dzięki za życzenia zdrówka dla łośków:-).
Hehe wiecie co mi dzieciaki zaczęły chorować właśnie przez zmianę klimatu w domu. Było 17-20 max stopni w najcieplejszym pokoju, a teraz w całej chałupie jest min 21 stopni.
No to mam lato, normalnie tropiki. Ale nie narzekam. Chłopaki wyzdrowieją szybciutko a ja dalej będę mieć ciepełko.

Saraa nie wiem, jeszcze sie zastanawiam.

Lucky - zdrówka dla dzieciaczków:tak:

Sa_raa - ja nie szczepię na nic więcej, poza tym, co jest w kalendarzu

Spadam sprzatać i gotować
Buźka:-D

u nas temp.w mieszkaniu 18-20 st.kapiel 20-21 st.
vibowit 2 razy w tyg.esberitox 10 kropelek dziennie.
tez nie pzresadzam bo wiem ze nadmiar szkodzi.
ja bym chciala zaszczepic na pneumokoki ale musze sie dowiedziec bo moze tu mam za darmo.
ale swieci sloneczko.12 stopni.bosko.zmykam na plaze z malym.trza muszelek troche nazbierac :-)

reklama
Dita ja dzisiaj coś w podobie
nie mam cierpliwości nic mi się nie chce i głowa boli
to chyba przez pogode:dry:

humor sobie na moment poprawiłam bo zamówiłam Lwa na biegunach dla Mapeta:rofl2:

Do góry