reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita jak ja pamiętam co Ty przeżywałaś - jakby to wczoraj było ( jak mi było CIbie szkoda, że się tak denerwujesz i czekasz w niepewności) a tu zaraz Twoja niunia będzie miała rok. Uwierzysz?:sorry2:

Scarlet - matak zawsze wie najlepiej i to jest piękne:nerd:

reklama
Co to może być? Mały kaszle jak tylko go położe, jest to taki suchy, duszący kaszel. Nie ma gorączki, katar jest umiarkowany. Marudzi i beczy dużo.

Kicia odwodniony jest Plumiasty - dawaj mu więcej pić, nawet tak po łyżeczce wody, a najlepiej wody z orsalitem/gastrolitem, żeby miał w tym sole mineralne.

Moje dziecko będzie albo elektrykiem albo budowlańcem - jedyne co teraz mówi to "pa" oznaczające lampę - ktokolwiek nowy wchodzi - patrzy na niego, na lampę i oznajmia z miną poważną "PA". Poza tym miłość do kabli które wyszperywuje z najciemniejszych zakamarów.
A nowa rozrywka to siedzenie przy balkonie i gapienie się godzinami na dźwig z przerwą na gapienie się na lampę z głośnym "pa" :-D:-D

witam kobitki
my juz wstalismy, znalezlismy czesc prezentow od sw.Mikolaja, zjedlismy sniadanko i zabieram sie pieczenia ciasta ;)
a na obiad ide do dziadkow :-) wypasss :-)
po poludniu mama wrobi sobie wolne i siedzimy w domu :)
moge miec codzien urodziny:tak:

Witam się i ja:-D

Dziekujemy za życzenia i SMS-y z życzeniami
Buźka:-)

Olga - najlepszego z okazji urodzin:tak:
przede wszystkim spełnienia marzeń, zdrowia, miłości...

Roni - a czemu sobie masz nie poradzić????? Ale chrzanisz:-D

kasia_z - hehehe:-D Dobre z tą lampą:-D

kasu
- wszystkiego najlepszego!!!! Dożo miłości przede wszystkim. ps - moja mama tez dziś ma urodziny:tak:

reklama
Witam kawusiowo z marudą pod biurkiem :-D zaraz go chyba w łazience zamkne
Kasu wszystkirgo naj naj naj kobito :tak: żeby wszystko ci sie w zyciu układało tak jak chcesz :-)
Kasiu z super z lampka :-D
Roni "komandosi nie pekają" (suger uwielbiam ten tekst:-D)

Do góry