reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ale wszystkie grudniuweczki zapracowane:rofl2::rofl2::rofl2:

A my siedzimy w domku, dziecie niedawno wstało z drzemeczki a w tym czasie mamusia zdąrzyła dopieścić mojej królewnie sukieneczkę na roczek:tak::-D, wstawić obiadek i posprzątać. A teraz czekam na siostrzyczkę co by mi pikne pazurki zrobiła:-p
A później na zakupki i spacerek.

scarlet malutki pewnie się przestraszył tymi dzwonkami i waleniem w drzwi. biedaczek. Też nie cierpie domokrążców.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

reklama
Grudnioweczki kochane, ja jak zwykle na sekunde. Z okazji 'naszego' miesiaca chcialam wszystkim grudniowym bobasom ZYCZYC WIELKIE STO LAT!!!!! ciocia Nona caly czas pamieta o was.
Niestety nie predko na tym moim zadupiu sie dorobie internetu.
Manka chora, ja mam znow powrot zatok. masakra. wielka buzia dla wszystkich!!!!

Pamietam ze Natka byl pierwszym urodzonym maluszkiem po Filipku
lezalam w szpitalu i codziennie pisalam do Roni i Kate czy ktoras z Was urodziła
i 5 dnia jak juz byłam w domku pisze do mnie nagle Kate ze mala jest juz na swiecie
jej data urodzin najbardziej zapadla mi w pamiec

Jeszcze raz cudownego zycia Ci zycze Natalko!!!!!

A u nas lipa
Filip cala noc nie spal bo zalewal go katar, ja tez przeziebiona i gardlo boli
ale za to palec lepiej, nie odpadnie, wyglada tylko na stluczony i pekl na calej dlugosci u brzegu paznokcia ale juz chodze normlanie

a za oknem deszcz psia mac

Nonek - a neostrada? urzędowo powinna być na każdym zadupiu :tak::-) Buziaki!!!

Natalko - wszystkiego naj naj z okazji roczku!!!! :happy::-):-):happy:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NATALKO.DUZO ZDROWKA DUZO SZCZESCIA :tak:
Roni super wiesci.a wiec ladna data sie szykuje.
Kicia my juz sprawy papierkowe mamay za soba.mamy zrobione zero,zaizolowane i zasypane piachem. a u was?
Dawidek tv nie oglada.tzn lubi vive i muzyke.a bajki jeszcze nie.czasami na 2 min.zwroci swoja uwage i zmyka potem do zabawek.

scarlet malutki pewnie się przestraszył tymi dzwonkami i waleniem w drzwi. biedaczek. Też nie cierpie domokrążców.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Szlak mnie trafia:wściekła/y:
Uśpiłam małego znowu, bo niedospany był. I znowu kurna jakiś palant mi dzwoni do drzwi i to kilka razy. Wyszłam z kąpieli, żeby popędzić, ale jakiś dziwny facet stał, to mu nie otworzyłam a ten jeszcze ucho do drzwi i nasłuchiwał, czy ktoś jest. Co za palant? Wkurza mnie jak mnie ludzie nachodzą:angry:

reklama
helow baby :-)
STO LATEK DLA NAT SŁODZIUTKIEJ I OCZYWISCIE NAJLEPSZE DLA MAMYSI :tak:
Kate ja tez ryczałam jak wspominałam dzień Filipa :-D:-D jakos tak sentymentalna jestem
A co do ciąż to ja bym chciała :-) i nie mam ciar jak o tym mysle :happy::rofl2:

Do góry