reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witajcie kobity.

Kurde skąd te mdłości co rano? Ale to okropne. Jak ne zjem i wyjdę to tragedia, ledwo wracam. Podobno przy karmieniu może mdlić, ale tak?

My już po mini spacerku i po śniadanku. Olusiowi zrobiłm jajecznice. Nic nie zjadł, nawet chlebka. Jajecznicą rzucał po ścianach. Teraz śpi a mama odpoczywa.

Mój ukochany aparacik nie działa :-(
Nie moge strzelać fotek:-(

reklama
czesc dziewczyny!

sto lat dla Natalki! wszystkiego co najlepsze!:-)
buziaki***
udanej imprezki urodzinowej!!

Kuźwa a ja dalej zdycham...:-( gardło już ok,ale teraz z nosa leci jak z kranu i do tego boli głowa i w ogóle zdechła jestem:-/
no i szykuje się na zrobie testu ciążowego! bo coś mi nie pasuje... ale mam nadzieję że to jest własnie to moje choróbsko i nic więcej..
Miłego dnia!
pozdrawiam was!

Olo mi się obudził, więc go poszłam usypiać jeszcze a tu jakaś tępota mi dzwoni i wali do drzwi i to żeby raz, to kilka razy. Jakaś baba coś chyba sprzedawała, bo po wszystkich dzwoniła. Poszłam wściekła zobaczyć w niunio tak zaczoł mi wrzeszczeć przerażony. Normalnie nie płakał tylko to był taki krzyk przerażenia, bidulek. Szybko do niego wróciłam a ten mi normalnie wskoczył na ręce, tak jakoś wysoko podskoczył i nogi podkulił. I był strasznie zestrachany:crazy:
Co za durne babsko!

reklama
Natalka ślicznie dziękuje za życzonka:tak:
jest grzeczna, mamy nadal 3 zębole, waga 9 kilo, wzrost 78 cm
zaraz po drugim śniadanku spadamy na spacerek
ech... te wspomnienia:-D

Kinga - ojojoj:szok:

Do góry