reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dokładnie! do świąt wszystko minie:tak:
zdrówka dla Brunka!

My właśnie wróciliśmy ze spacerku, u nas straszna chlapa się zrobiła:dry: niezbyt przyjemnie,ale za to nie ma mrozu. Spacer się udał :happy2:
A teraz zajadamy się z Filipkiem biszkoptami:cool2:

Heh, hej:-D

biedny Brunek:-(
wycałuj go mocno w jego piękny, zębolkowy uśmiech:tak:

Tylko się melduję i spadam:-)
Buźka dla mam nowych, starych i starych- nowych:happy2:

Kasu bidulku, uściskaj Brunka. A jak sie nazywa antybiotyk:confused:
Znam ten zwyczaj wróżb. Lil wziął ksiązkę, ale żadnego modlitewnika nie było:no:.
A ja zaraziłam jednak chłopaków. Teraz we trojkę chorujemy:-(

Brunco i lucky gromadko zdrowiejcie szybko!!!

Moj odpukac zdrowy
tylko wczoraj rzygal jak kot bo dalam mu troche kubusa, nie mialam akurat nic innego

u nas wrozby te tez sie robi
ja oczywiscie nie chcialamrobic ale tesciowa sie napalila wiec powiedzialam ze moze

biedny bruno

ja dla odmiany tez jestem przeziebiona- mam hile do pasa i kicham co 5 minut po 3 razy :cool::cool::cool::cool:
zastanawiam sie czym moge sie naszprycowac zeby przeszlo
mala na razie nietknieta, oby tak zostalo :dry:

jeszcze cos mi sie stalo ze szczeka i mnie napieprza zuchwa po lewej stronie jak gryze
masakra :szok:

co do podwojnych chrzcin to nie bede im ulatwiala sprawy :-p
za chrzciny Ignacego placi moje babcia wiec mi to rybka a mlodej zrobie jak juz bedzie cieplo
niech na prezenty zbieraja :cool2:

dita sciski dla andrzeja
moj tata tez dzisiaj ma imieniny...

a wrozy sie w wigilie andrezja czyli wczoraj :-p

reklama
ano, dziękujemy, dziękujemy, przekażę życzenia i całusy :)cool2:) Andrzejowi.

Przeszłam się po sklepach (hehe, dyra z kierowniczką w delegacji - kota nie ma, myszy harcują, luz bluz :cool2: ), kupiłam śledzie, sałatkę, ciasto, Andrzej w domu udka pichci, jakoś to będzie;-)

Gorzej z bałaganem w domu:confused2: niby wczoraj wysprzątałam - był błysk.
Ale błysk + pół dnia Andrzej i dzieci =:oo2::dry::unsure::surprised::hmm::oo::growl:

sugar,
sto lat dla taty

Do góry