reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Maja gratulacje dla jedyneczki.:-)
U nas idzie dolna dwójka i czwórka, tylko czekam aż się przebiją i bedzie już 9!!!! zęboli wow aż sama jestem w szoku:szok::szok:

gratki dla zębów:-)
U nas cisza. Kasownik jak był tak jest (kasownik czy królik - bo nie pamiętam co jest co;-))

czarna
- ja tez dzis pierwszy dzień i tez mnie krzyż napieprza:dry:

Ja też już po :-) i szyja tez mnie juz prawie nie boli :tak: normalnie czuje sie jak nowo narodzona
Własnie wróciliśmy ze spacerku snieg sypie cały czas mały ma radoche :-) musimy sanki zakupić bo wózkiem ciezko trochę sie przedzierać (nie mam chodnika i nikt tu nie odsnieża jak dobrze że niedługo wybęde z tego osiedla)

wsio najlepszego dla Andrzejow.my robimy impre jutro po wyplacie.wszystkim tak pasuje.
zebatym lekkiego zabkowania,a kobitka przed i po i w trakcie @ zero bolesci.
ja w przyszlym tygodniu zabiegana bede,ostatnie prezenty i zalatwianie z bankami i w pracy melansz.ale lubie taki galimatias.
my nawet na roczek mamy msze w kosciele.babcia zamowila.ale u nas taka tradycja w rodzinie.kazde wieksze swieto najpierw kosciol potem rodzinna biba.fajnie jakby sugar chrzcila oba skarby razem.:tak:

wrucilam i koszmar mateo sie przewrucil i ma rozwalona brode ,jeszcze sie trzese myslalam ze zeby sobie wybil plakalam razem z dyziem ,koszmar a teraz spi

My roczek robimy dokładnie w jej urodzinki bo ładnie przypadają w niedziele:-)
Niestety moje niepomieszczą tylu gości dlatego robimy u moich rodziców. Co do gości zapraszamy tylko najbliższą rodzinkę czyli rodziców i rodzeństwo nasze a że pochodzimy z wielodzietnych rodzin będzie nas 25 osób:-p (a to i tak to nie wszyscy reszta za daleko mieszka aby dojechać). Co do zarełka bedzie jakieś mięcho, sałatki itp a następnie kawka i ciasto no i oczywiscie Torcik:tak: Więc mam co robić
Mam pytanie czy u was też jest zwyczaj wróżb na roczku?

gratuluję zębolków :-)

joasia17 :szok: jejciu kobieto no w takiej sytuacji to ja bym się poryczała z tego całego szoku. Dobrze że ząbkom nic sie nie stało i że to nic poważniejszego. Daj znac pozniej co z synkiem. 3maj się, juz jest ok:tak:
czarna79 u nas robimy wróżby na roczku:tak: jak najbardziej!

reklama
a jak te wrozby wygladaja?
to te z rozancem kieliszkiem i kasa? Bo cos mi tesciowa wspominala a u mnie w siedlcach nie ma tekiego zwyczaju

Do góry